Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

6 tekenen dat hij meer wil dan vrienden zijn

Bram
3 min read

We hebben het allemaal al eens meegemaakt, het moment waarop je je afvraagt hoe hij echt over je denkt. Als je hem ziet krijg je vlinders in je buik en je verliest de tijd uit het oog. Je weet niet hoe hij zich voelt tegenover jou. Misschien is het een verliefdheid die zal weggaan of misschien, heel misschien, voelt hij hetzelfde?

1.Doet hij gek?

Lijkt het alsof hij altijd een beetje gekker wordt als hij bij jou in de buurt is? Als je verliefd bent doe je soms dingen die je zelf niet helemaal doorhebt. De kans is groot dat hij weet dat je op hem verliefd bent en hij ook meer dan gewoon vrienden wil zijn.

2.Hij is altijd aan het lachen naar jou

Een van de tekenen die je echt niet kan negeren is glimlachen. Als hij veel naar je glimlacht wil dat zeggen dat hij je graag heeft en meer wil dan gewoon vriendschap. Hij mag het dan niet met zoveel woorden zeggen, zijn glimlach spreekt boekdelen!

3.Hij doet veel voor je

Helpt hij je meteen als je hem iets vraagt? Als hij je helpt zonder te klagen en zelfs blij is dat hij iets voor je mag doen dan mag je er zeker van zijn dat hij je leuk vindt.

4.Hij verdedigt je

Als hij je leuk vindt zal hij je verdedigen, zelfs als je niet in de buurt bent. Hij zal je verdedigen ook al komt hij er zelf door in de problemen. Hij zal je beschermen tegen gevaren en mensen die slechte bedoelingen hebben.

5.Waarom is hij altijd bij jou in de buurt?

Als het lijkt alsof je hem meer ziet kan dat twee dingen betekenen. Het kan zijn dat je hem gewoon meer opmerkt of misschien doet hij echt zijn best om veel bij jou in de buurt te komen. Als hij ook op jou verliefd is zal hij proberen om zo veel mogelijk bij jou te zijn. Je kan er dan echt zeker van zijn dat hij meer wil dan gewoon vrienden zijn.

6.Hij wil met je alleen zijn

Als hij excuses bedenkt om met jou alleen te zijn mag je er zeker van zijn dat hij je leuk vindt. Misschien is hij verlegen en durft hij je niet uit te vragen. Help hem dan een beetje door te tonen dat jij het ook wil, je zal er geen spijt van krijgen!

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…