Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

6 tekenen dat je niet fit bent

Bram
2 min read

Heb jij het gevoel dat je conditie wat te wensen over laat? Ben je nu al oud aan het worden of ben je gewoon niet zo fit?

1. Als je op de fiets door iedereen wordt ingehaald

Er is tegenwind, je bent hard aan het trappen en plots… wordt je ingehaald door een oma met zware boodschaptassen op haar fiets. Herken je dit? Als je door iedereen moeiteloos wordt ingehaald met de fiets dan scheelt er wat aan je conditie.

2. Je hebt altijd wel een excuus om niet te moeten sporten.

Vandaag heb ik echt geen tijd! Kijk eens naar die wolken, ik denk dat het gaat regenen! En zo kan jij nog uren doorgaan. Elke dag vind je wel een excuus om niet te moeten sporten.

3. Je bent slank maar je toch ook niet echt strak

Het is je een raadsel. Te dik ben je niet, maar erg strak ben je ook weer niet. Dat komt natuurlijk omdat je niet genoeg sport! Je lichaam houdt zichzelf niet in figuur, daar moet je ook wat voor doen.

4. Als je altijd de lift neemt

Zelfs al moet je maar één verdieping naar omhoog gaan, je neemt altijd de lift. Want de herinnering die je hebt aan de trap ligt nog vers in je geheugen. Helemaal uitgeput met een rood en bezweet gezicht boven aankomen, je huivert er nog van als je eraan denk.

5. De zetel is je lievelingsplaats

Als je echt zou kunnen kiezen dan kom je vandaag je zetel niet uit. Met die zachte kussens die je rug ondersteunen, kijkend naar je favoriete film. Wie zou daar niet voor kiezen?

6. Wanneer je al uitgeput raakt van een kleine inspanning

Ooh neen, je bent te laat en als je niet loopt vertrekt de bus zonder je. Terwijl iedereen al lang is opgestapt kom jij helemaal uitgeput toe. Je haar is in de war en je hebt onderweg drie keer een adempauze moeten nemen. Neen, lopen is beslist niets voor jou.

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…