Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

7 dingen die vrouwen aantrekkelijk maken

Olivier
2 min read

Het is natuurlijk fijn wanneer je aantrekkelijk bent voor anderen, maar ook voor jezelf. Wanneer is iets nu mooi? Dit verschilt natuurlijk per persoon, maar er is ook veel onderzoek gedaan naar wat nu mooi gevonden wordt. Uit deze onderzoeken kwamen een paar dingen naar voren die vrouwen aantrekkelijk maken. Hieronder 7 dingen die vrouwen aantrekkelijk maken.

Een hoge stem

Uit een Brits onderzoek blijkt dat vrouwen met een hoge stem aantrekkelijk gevonden worden. De gedachte hierachter is dat een hoge stem (onbewust) gelinkt wordt aan jeugdigheid en een slanke body.

Puur natuur

Je gezicht onder de foundation en mooie rode lippen? Volgens de mannen hoeft dit helemaal niet! Uit een onderzoek van de Bangor University blijkt namelijk dat mannen vrouwen aantrekkelijker vinden met weinig of zelfs geen make-up!

Slanke taille

Heb jij brede heupen en een slanke taille? Dit maakt jou zeer aantrekkelijk voor mannen. Uit een onderzoek van de University of Pittsburgh blijkt dat mannen een taille van 67 centimeter het meest aantrekkelijk vinden.

Glimlach

Wil je de aandacht van leuke mannen trekken? Zorg dan dat je zoveel mogelijk (glim)lacht. Uit een onderzoek van e University of British Colombia blijkt namelijk dat de glimlach van een vrouw hetgeen is wat jou mooier maakt. Hoe witter de tanden, hoe beter!

Lange armen

Mannen blijken lange armen heel erg aantrekkelijk te vinden. Hoe onwaarschijnlijk dit ook klinkt, uit onderzoek van de University of New South Wales blijkt dat lange armen zelfs aantrekkelijker gevonden worden dan lange benen!

Lang, gezond haar

Wanneer jij over een volle, glanzende bos haar beschikt zullen veel mannen jou aantrekkelijk vinden. Hoe langer het haar, hoe beter. Dit bewijst namelijk dat jouw lichaam gezond en vruchtbaar is.

Grote ogen

Heb jij grote ogen? Dit is iets wat mannen ontiegelijk mooi vinden. Grote ogen worden namelijk geassocieerd met onschuldigheid en schattigheid. Dit geeft de mannen het gevoel dat ze je willen beschermen en dit is goed voor hun zelfvertrouwen.

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…