Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

7 ergernissen die alle singles herkennen

Bram De Brabander
4 min read

1. Valentijnsdag vieren

De meeste singles hebben er weinig moeite mee dat ze niet in een relatie zitten, maar om hen nu keihard met hun neus op de bittere feiten te drukken is ook weer t veel van het goede. Bij de viering van Valentijnsdag kun je hier echter als single niet omheen. Rond 14 februari wordt je immers overal geconfronteerd met hartjes, roosjes en blije Cupido’s. Hoe goed je ook je best doet, het negeren van al die roze etalages, verliefde berichten op social media en romantische programma’s op televisie kunnen niet onopgemerkt blijven. Veel singles willen om die reden het liefst Valentijnsdag gewoon overslaan.

2. Hulp bij aan- en uitkleden

Er zijn een aantal kledingstukken dat je als vrouw met geen mogelijkheid zelfstandig aan- of uit kunt krijgen. In het meest ongunstige geval betekent dit dus dat je met je feestjurk in bed moet kruipen je niemand kunt vinden om de rits open te maken. Uiteraard moet je dan wel eerst iemand bereid hebben gevonden om dit kledingsstuk dicht te ritsen. Zonder partner kan het namelijk behoorlijk lastig zijn om dergelijke kleding aan te doen.

3. Spinnen elimineren

Een heleboel vrouwen zijn niet bepaald bang uitgevallen, maar op het ogenblik dat ze een spin zien, beginnen ze toch werkelijk te gruwelen. Vooral de poten van deze engerds jagen veel mensen de stuipen op het lijf. Zonder lief in je nabijheid zal een vrouw dan ook die monsters zelf moeten elimineren. Wanneer dat echter niet tot de mogelijkheden behoort, zit er weinig anders op dat zelf het pand te verlaten. Uiteraard kun je je angst voor spinnen ook aanwenden als excuus voor je enorme verzameling schoenen.

4. Familiefeesten zijn vermoeiend als single

Op familiefeesten zul je keer op keer aan je ooms en tantes uit moeten leggen dat je single bent. Dergelijke feesten kunnen om die reden dan ook behoorlijk vermoeiend zijn. Bovendien raak je na verloop van tijd behoorlijk gefrustreerd door voortdurend dezelfde vraag te moeten beantwoorden. De liefde van je leven zal overigens niet eerder op je pad verschijnen als je familie er om blijft vragen. Daarnaast zal het betuttelende: ‘de ware komt voor jou heus nog wel’ je ook niet lang als muziek in de oren blijven klinken.

5. Koud bed

Als je alleen bent dan zul je ook elke avond opnieuw in een koud bed moeten kruipen. Op zich hoeft dit overigens geen probleem te zijn, maar dan dient er wel een menselijk verwarmingselement aanwezig te zijn dat je voeten opwarmt. Zonder lief heb je echter niemand die, weliswaar tegen wil en dank, het accepteert dat je je koude voeten tegen hen aandrukt. Zolang je single bent zul je dan ook genoegen moeten nemen met een slecht alternatief, zoals een kersenpitkussen of een kruik.

6. Andere stelletjes

Als single kom je regelmatig op feesten waar alle overige aanwezigen hun lief mee hebben genomen. Het is echt vreselijk om dan in je eentje de kamer binnen te komen. Je voelt je immers al snel het vijfde wiel aan de wagen. Deze feesten zijn dan ook vaak enorm saai voor een single. Op het ogenblik dat je vooraf van dit feit op de hoogte was geweest, zou je zeker een smoes hebben bedacht om niet te hoeven gaan.

7. Huishoudelijke taken zijn onmogelijk

Als single zou je soms het liefst de producenten van confituur- en conservenpotten aan willen klagen. Om deze open te kunnen krijgen, dien je immers over superkrachten te bezitten. Vaak sta je minutenlang met een dergelijke pot te klungelen omdat dit het enige eetbare in huis bevat. Maar ook het vervangen van een lampje kan als single behoorlijk lastig zijn, vooral als je niet erg groot van stuk bent. De meeste plafonds zijn dan immers onbereikbaar zonder gevaarlijke toeren uit te halen op balancerende tafels en stoelen of een verlaagd plafond aan te laten leggen

Door Bram De Brabander

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…