scrollTop top

7 flirttips voor verlegen vrouwen

7 flirttips voor verlegen vrouwen

Vind jij het ook zo lastig om contact te leggen met een leuke man? Zelfs als hij jou duidelijk ziet zitten, is terug flirten soms nog een flinke stap. Met deze 7 tips wordt flirten vast en zeker ook voor jou een succes.

Je uiterlijk als communicatiemiddel

Tip 1: Zorg dat je er zelfverzekerd uit ziet. Niemand hoeft aan de buitenkant te zien hoe verlegen jij je van binnen voelt. Tip 2: Laat je lijf het woord doen. Kleed je sexy, trek je pumps aan, dan heb je de helft al gewonnen. Tip 3: Neem geen superknappe vriendin mee als je gaat stappen. Als zij alle aandacht krijgt, voel jij je alleen maar meer verlegen. Tip 4: Steek je haar op, zodat mannen goed je ogen kunnen zien. En een blote nek is ook erg sexy.

Begin rustig aan

Tip 5: Als je echt heel verlegen bent, kan je een vriendin laten polsen wat hij van je vindt. Dan weet je in ieder geval dat er interesse is. Tip 6: Houd afstand. Als je zeker weet dat je niet meteen een gesprek aan hoeft, is flirten misschien niet zo’n grote stap voor je. Tot slot tip 7: Doe het gewoon! Je hebt heus niks te verliezen, dus zie het als een spelletje en ga ervoor.

 

 


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  230.267.528
 • Aantal
  doden
  4.725.780
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.231.523
 • Aantal
  doden
  25.543

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!