Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

7 natuurlijke middeltjes tegen mee-eters

Bram
3 min read

Een mooie stralende huid is een van de belangrijkste schoonheidskenmerken. Met deze natuurlijke middeltjes ben je in no time van mee-eters en andere onzuiverheden verlost.

1.Citroen, honing en suiker

Snij een citroen in twee en smeer er honing op. Sprenkel er wat suiker over en gebruik de citroen als een natuurlijke spons. Masseer probleemgebieden één keer per week.

2.Vaseline en plasticfolie

De beste tijd om deze truc toe te passen is net na een warme douche. Dan zijn je poriën goed geopend door de warmte. Breng vaseline aan op je huid en pak je huid in met plasticfolie. Leg nu een warme handdoek op de plasticfolie en laat het liggen tot het afgekoeld is. Reinig je huid met een doekje en je zal merken dat alle onreinheden gemakkelijk meekomen.

3.Kokosolie en essentiële oliën

Meng een soeplepel kokosolie met 10 druppels limoen-, tea tree- en lavendelolie. Gebruik een doekje om het mengsel op je huid aan te brengen. Gebruik deze kokosolie ’s morgens en ’s avonds na het wassen van je gezicht.

4.Kaneel en havermeel

Meng een koffielepel havermeel en kaneel en voeg een beetje warm water toe. Breng de pasta zachtjes aan op je gezicht en masseer goed in. Scrub gedurende één minuut en was je gezicht met koud water. Je kan een tintelend gevoel krijgen op je huid, dat wil zeggen dat je poriën goed worden schoongemaakt.

5.Houtskool en groene klei

Meng een halve koffielepel houtskool met een koffielepel groene klei en een halve koffielepel warm water. Breng het maskertje aan op je gezicht en laat het enkele minuten drogen. Was je gezicht met koud water. De klei en de houtskool zullen onzuiverheden uit je poriën trekken.

6.Kokosolie en koffiegruis

Voor dit middeltje heb je een koffielepel kokosolie en koffiegruis nodig. Meng de ingrediënten tot een pasta en scrub je gezicht gedurende 5 minuten. Mee-eters en onzuiverheden zullen problemen uit het verleden worden.

7.Aloë Vera, witte klei en essentiële oliën

Begin met het mengen van 2 koffielepels witte klei en een koffielepel Aloë Vera gel. Voeg een koffielepel water en 5 druppels ylang ylang en lavendelolie toe. Laat het mengsel 10 minuten intrekken en spoel met warm water.

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…