Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

7 redenen waarom jij de liefde van je leven nog NIET gevonden hebt

Bram
4 min read

1. Stel jezelf open voor de ware liefde

Je kunt alleen de ware vinden als je je er zelf voor open hebt gesteld. Dit wil zeggen dat je extra je best moet doen om signalen op te pikken die potentiële partners uit kunnen zenden. Wanneer je de ware wilt vinden, is het zaak om de juiste signalen te kunnen ontvangen. Vervolgens moet je de signalen die binnenkomen ook nog een op de juiste manier interpreteren. De ware wordt je immers niet op een zilveren presenteerblaadje aangereikt.

2. Ga niet wanhopig op zoek

Hoewel je op bepaalde momenten best wel naar de ware liefde kunt verlangen, is het niet verstandig om als een wanhopige op zoek te gaan. In je wanhoop kun je immers al snel denken dat je de ware hebt gevonden. Beter wacht je wat langer af en word je gelukkig, in plaats van je wanhopig aan de eerste de beste te binden die je tegen het lijf loopt. Na verloop van tijd zul je er dan immers vaak achterkomen dat de keuze die je uit wanhoop hebt gemaakt geen lang leven beschoren zal zijn. Vaak lopen dergelijke relaties immers vroeg of laat op de klippen.

3. Vergeet je verleden

Ervaringen, en dan vooral de vervelende voorvallen, van eerdere vorige relaties zullen een nieuwe relatie zeker in de weg staan. Wanneer je de relatie met je ex wel over is, maar je nog altijd aan deze persoon denkt, of je nog niet over deze relatie heen bent, dan moet je eerst goed nadenken of je al wel klaar bent voor de ware liefde. De energie die je in je ex steekt, kun je eveneens in een nieuwe relatie te stoppen en zo positieve energie terugkrijgen.

4. Voel jezelf aantrekkelijk

Als je verliefd bent dan is alles leuk en ziet er beter uit. Je zit heerlijk in je vel en voelt je aantrekkelijk. Door je ook zo te voelen als je op zoek gaat naar de ware liefde, zul je je beter en zelfverzekerder overkomen. De ware liefde zal je zo eerder in het vizier krijgen en zich sneller juist tot jou wenden. Door je terug te trekken en als een muurbloempje te gedragen loop je de kans dat de ware liefde je niet ziet staan en gewoon voorbij loopt.

5. Ben blij met jezelf

Voordat je het geluk vindt bij een ander, dien je op de eerste plaats gelukkig te zijn met jezelf. Dit betekent dus dat je jezelf moet leren te accepteren. Door geen genoegen te nemen met een saai en ontevreden leven kun je zelf zaken gaan veranderen en een positieve draai geven. Je moet zelf proberen om dat uit het leven te halen wat juist jij belangrijk vindt. Voordat je op zoek gaat naar de ware dien je eerst een aantal dingen te vinden die je gelukkig te maken.

6. Verbeter slechte gewoontes

Slechte gewoontes zullen vaak de oorzaak zijn van een blokkade op het liefdespad. Door dergelijke gewoontes kun je je dromen namelijk niet in vervulling laten gaan. Je moet dus voor jezelf nagaan wat je slechte gewoontes zijn en op welke manier je deze kunt elimineren. Pas dan kun je stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat slechte gewoonte geen vervelende invloed meer kunnen uitoefenen op je liefdesleven.

7. Vraag hulp van anderen

De grootste fout die je kunt maken is een muur om je heen bouwen. Er zijn namelijk altijd wel mensen in je directe omgeving die je positief willen steunen. Door bijvoorbeeld lid te worden van een vereniging of club bouw je een kring van nieuwe mensen om je heen. Verder kun je je contacten verder uitbreiden door allerlei andere activiteiten te ondernemen, zoals het bezoeken van een festival, concert of sportevenement. Wellicht dat je juist op één van deze plekken wel de ware liefde zult ontmoeten.

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…