Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

7 tekenen dat hij niet in jou geïnteresseerd is

Bram
3 min read

Hoe kan je zien dat hij je niet leuk vindt? Als je deze 7 tekenen herkent kan je maar beter je pijlen op iemand anders richten.

1.Hij vertelt je over de andere vrouwen die hij mooi vindt

Dit is een van de grootste tekenen dat hij zich niet tot je aangetrokken voelt. Als hij je vertelt over elk meisje die hij tegenkomt wil dat zeggen dat hij echt niet in jou geïnteresseerd is. Als hij je echt leuk vond zou hij zo’n dingen niet tegen jou zeggen.

2.Hij is niet zo vaak bij jou in de buurt

Dit is ook een van de grootste tekens dat hij niet in jou geïnteresseerd is. Als hij je niet leuk vindt zal hij ook niet bij jou in de buurt blijven. Als een man verliefd is zal hij er alles aan doen om zoveel mogelijk bij haar te zijn. Hij zal altijd wel een reden vinden om bij je te zijn. Blijft hij bij jou uit de buurt? Wees er dan maar zeker van dat hij niet geïnteresseerd is.

3.Hij praat tegen jou zoals hij tegen zijn vrienden praat

Hoe weet je zeker dat hij niet geïnteresseerd is? Het is heel simpel. Als hij met je praat zoals hij tegen zijn vrienden praat dan is hij waarschijnlijk niet verliefd op jou.

4.Hij zal nooit een gesprek met je beginnen

Dit is erg makkelijk op te merken. Als hij niet de moeite doet om met jou te praten mag je er zeker van zijn dat hij niet geïnteresseerd is. Toch moet je opletten om niet te snel conclusies te trekken. Sommige mannen zijn onzeker en wachten liever tot jij de eerste stap zet. Heeft hij veel kansen gekregen om met jou te praten en doet hij het niet toch niet? Of erger nog, hij breekt een gesprek met jou snel af? Dat is een groot signaal dat hij niet geïnteresseerd is.

5.Hij heeft geen tijd voor je

Als hij geen tijd voor je heeft wil dat zeggen dat zijn prioriteiten elders liggen. Heeft hij net weer een afspraakje afgebeld? Stop dan maar met moeite doen, hij is duidelijk je tijd niet waard!

6.Hij is even vriendelijk tegen jou als tegen anderen

Kijk naar hoe hij zich gedraagt bij anderen. Je denkt misschien dat hij erg vriendelijk is tegen jou, maar misschien is hij gewoon vriendelijk tegen iedereen.

7.Zijn lichaamstaal

Als hij oogcontact vermijdt, het gesprek vlug beëindigt en ver van jou gaat zitten zijn dat duidelijke tekenen dat hij je niet leuk vindt. 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…