Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

7 tips om de eerste move te maken

Olivier
2 min read

Je bent helemaal verkocht door hem of haar… Echter heb je de indruk dat hij niet beseft dat jij bestaat. Spijtig, toch? Met deze tips brengen we daar snel verandering in! 

1. Stuur hem een berichtje

Heb je zijn nummer? Stuur hem dan meteen een berichtje. Als je niet weet waarover te praten, pols dan even naar zijn huiswerk, of vraag als hij ook naar dat ene leuke feestje gaat. Ook kun je polsen naar zijn favoriete restaurant, omdat je iets wil gaan eten met je BFF. Je zult merken, dat éénmaal jullie aan het praten zijn, het gesprek zonder ophouden doorgaat.

2. Tijd voor een complimentje

Door het geven van een complimentje maak je indruk op hem, en hij zal je voortaan beter onthouden. Vriendelijkheid wordt altijd door iedereen geapprecieerd. 

3. Groepsactiviteiten zijn ideaal

Heb je gemeenschappelijke vrienden? Zorg dan voor een groepsactiviteit, het is het perfecte moment voor jou om een move te maken. En zo ben je ook steeds in zijn buurt! 😀

4. Vraag hem of hij zin heeft om iets te gaan drinken

Jongens zijn net zo verlegen als jou. Hij zal het fijn vinden om te horen dat iemand interesse heeft in hem, en iets wil gaan drinken met hem. Bied hem een drankje aan, dan zal hij autoamtisch praten met je. Dan moet je niet de hele avond wachten tot hij hopelijk naar jou komt. 

5. Oogcontact!

Oogcontact helpt supergoed als je je move wil maken. Hou het wel subtiel, anders komt het te freaky over, en dat willen we ook niet.

6. Hem aanraken

Raak hem eens subtiel aan, al is het door lichtjes tegen hem aan te zitten, of door je hand eens op zijn rug te leggen als je achter hem langs moet.

7. Praat!

De handigste manier om iemand duidelijk te maken wat je voor hem vindt, is uiteraard door het hem te zeggen of erover te praten. Niet altijd gemakkelijk, maar dan weet je meteen hoe hij zich voelt bij jou. Succes! 

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…