Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

7 zinnen die singles beu zijn om te horen

Olivier
4 min read

Single zijn is best fijn, behalve als je deze 7 zinnen steeds opnieuw moet aanhoren…

1. Voel je je niet eenzaam?

Op het ogenblik dat je geen vaste relatie hebt, wil dat nog niet zeggen dat je stil in een hoekje zit weg te kwijnen. De meeste vrijgezellen hebben immers ook nog familie en vrienden waarmee ze leuke dingen kunnen ondernemen. Soms is een vrijgezel helemaal niet bezig met het vinden van een relatie. Vrijgezel zijn heeft immers ook een aantal positieve kanten.

2. Straks schiet je over

Wanneer je te lang wacht zouden alle interessante partners wel eens bezet kunnen zijn. Je moet dan verder met je leven met een minder leuke partner, of erger nog in je eentje. Maar niet elke vrijgezel is toe aan het huisje-boompje-beestje idee. Soms wil iemand namelijk gewoon carrière maken of niet gebonden zijn. Bovendien is het opbouwen van een relatie niet iets waarvoor iedereen in de wieg is gelegd.

3. Wat vindt je familie hiervan?

Vrijgezel zijn kan in bepaalde gevallen niet als prettig worden ervaren door bepaalde familieleden. Dit wil echter niet zeggen dat je je daar ook iets van aan moet trekken. Je beslist immers zelf hoe je je leven invulling wilt geven. Je hebt dus geen boodschap aan de mening van je familie met betrekking tot je single zijn. De ware komt, of komt niet, ongeacht of je familieleden je nu liever in een relatie zien of niet.

4. Wil je geen kinderen dan?

Of je een eventuele kinderwens hebt, staat eigenlijk helemaal los van het hebben van een relatie. Tegenwoordig kun je, weliswaar met de nodige moeite, ook als alleenstaande of bewust ongehuwde ouder kinderen krijgen en opvoeden. Maar ook als je alleen maar kinderen wilt met een vaste partner kun je dit niet versnellen. De ware liefde laat zich nu eenmaal niet haasten. Een lief met kinderwens zal je namelijk niet op een presenteerblaadje aan worden geboden als je daarom vraagt.

5. Je exen waren zeker vreselijk?

Wanneer je al eerder één of meerdere relaties hebt gehad, kan door bepaalde mensen de conclusie worden getrokken dat je exen echt vreselijk geweest moeten zijn. Maar de meeste van hen weten niet wat de reden is van een eerdere relatiebreuk. Het kan zomaar zo zijn dat de relatie is verbroken omdat jullie uit elkaar zijn gegroeid. Je hoeft dus geen nachtmerries aan eerdere relaties over te hebben gehouden waardoor je niet meer aan een nieuwe durft te beginnen.

6. Ik ken iemand die goed bij je past

Er zijn van die mensen die niets liever lijken te doen dan mensen aan elkaar koppelen. Ze hebben dan een kennis die je wel leuk zult vinden, en die bovendien uitstekend bij je zal passen. Hierbij wordt echter vergeten dat je waarschijnlijk heel andere criteria hanteert wanneer je een partner zoekt dan deze behulpzame persoon in gedachten heeft. Daarnaast wil je, als vrijgezel, toch echt zelf bepalen op welk moment en met wie je een relatie aan wilt gaan.

7. Je ex heeft inmiddels de ware gevonden

Wanneer iemand je meedeelt dat je ex inmiddels de ware heeft gevonden dan sta je daar niet echt om te juichen. Jullie hebben de relatie namelijk niet voor niets verbroken en ook het leven van je ex zal niet stil zijn gaan staan na de relatiebreuk. Kortom: je zit niet te wachten op een verslag over het leven van je ex na jullie breuk. Ieder is toen immers een eigen weg in geslagen en dat wil je ook graag zo houden.

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…