Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

8 dingen om op te letten als je appt met je date

Olivier
5 min read

De beste tips waar je maar beter rekening mee houdt…

1. Verstuur geen onnodige berichten

Aan een vriend of vriendin kun je wel een kort berichtje sturen, zoals 'Hoe is het?'. Maar op het moment dat je je date appt dan kun je dit beter achterwege laten. Je wilt namelijk graag dat hij je antwoord geeft en dat hij zijn telefoon direct weer naast zich neerlegt. Om die reden kun je dus beter berichten sturen die inhoud hebben, of waarin je een zinvolle vraag stelt. Alleen vragen hoe het met hem gaat is vaak niet erg interessant. De kans dat je lief je geen antwoord geeft, is dan ook zeker aanwezig.

2. Stuur een flirt

Wanneer je met je date appt kun je, als je dat durft tenminste, een flirterig berichtje te sturen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan 'Hey, houd eens op met aan mij te denken'. Je date zal op deze manier worden geprikkeld, want zelfs op het moment dat je niet in zijn gedachten was, denkt hij nu wel aan je. Bovendien laat je op deze manier zien dat je initiatief durft te tonen en hem op je geweldige persoon durft te attenderen. Wellicht moet je in het begin een beetje wennen aan de wat brutale manier van appen, maar dat is niet erg. Je date zal ervan genieten.

3. Breek het ijs

Door een speels berichtje naar je date te sturen, kun je prima het ijs breken. Je kunt onder andere een bericht sturen zoals: "Als iets zou mogen wensen, wat dan ook, wat zou dit dan zijn?" Een dergelijk bericht zal je lief zeker verrassen. Bovendien zullen dergelijke appjes veel interessanter zijn dan de gebruikelijke openingszinnen. Dit soort berichtjes zullen je date uitnodigen om op een andere manier naar je te kijken en op een creatieve manier op je bericht te reageren.

4. Beëindig zelf de conversatie

Je dient zoveel mogelijk te proberen om de eerste te zijn die een conversatie beëindigt. Op het moment dat je met elkaar appt, dan kan het je zelfvertrouwen een boost geven om zelf een gesprek te beëindigen. Zo zul je namelijk de touwtjes in handen houden en hoef je je niet onzeker te voelen als je lief aangeeft zijn wedstrijd verder te volgen. Je moet echter wel het lef hebben om je telefoon ook daadwerkelijk weg te leggen als je zijn laatste berichtje hebt gelezen. 

5. Verberg je niet achter je appjes

Voorkom dat je je gaat verstoppen achter allerlei appjes. Zeker op het moment dat je met je date al een leuk gesprek hebt gehad, is het vaak leuker om hem te bellen. Dit is niet alleen veel persoonlijker, maar ook krijg je zo veel meer mee van zijn emoties. Aan zijn stem kun je immers een heleboel informatie ontlenen. Zo zul je bijvoorbeeld horen of hij blij, verrast of juist geïrriteerd is als je contact met hem opneemt.

6. Laat je date jagen

Door met je date 'hard to get' te spelen, zal hij achter jou aan moeten gaan. Bij de meeste mannen zal deze aanpak meer interesse voor je opleveren. Uiteraard moet je niet overdrijven en het spel niet te hard spelen. Op die manier kun je je date juist ontmoedigen en dat zou jammer zijn. Niemand vindt het immers plezierig om tegen een muur aan te blijven praten. Je moet op een bepaald moment weten dat je nu echt een antwoord dient te geven om je lief niet te ontmoedigen.

7. Maak gebruik van je camera

Door de camera op je telefoon te gebruiken kun je nog meer uit het appen met je date halen. Dit wil echter niet zeggen dat je hem moet overladen met sexting of naaktfoto's, behalve als jullie daar behoefte aan hebben natuurlijk. De camera kun je gebruiken voor de uitwisseling van leuke foto’s van allerlei zaken die jullie in de loop van de dag tegenkomen. Op die manier krijgt je lief direct een goed beeld het leven dat je leidt en jij leert eveneens hem een beetje beter kennen.

8. Zelfverzekerde en positieve berichten

Door op een zelfverzekerde en positieve manier te appen, zul je absoluut je date weten te interesseren. Wanneer je met deze insteek berichten verzendt dan maakt het weinig verschil wat de inhoud is van een bericht. De manier waarop je hem een bericht stuurt, zegt namelijk zoveel meer over je persoonlijkheid. Door zelfverzekerd en positief te zijn, en zeker niet te klagen, zal hij voor je smelten. Overigens wil dit niet zeggen dat je niet jezelf kunt zijn tijdens het sturen van een bericht, maar zeuren dat je moe bent, terwijl je heel de dag op de bank heb gehangen laat zeker geen goede indruk achter.

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…