Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

8 flirt technieken die elke vrouw moet kennen

Bram
3 min read

Wil jij je liefdesgeluk een handje helpen? Met deze flirt technieken zal je gegarandeerd succes hebben.

1.Maak oogcontact

Natuurlijk vindt hij het superleuk dat je geïnteresseerd bent. Maakt oogcontact, je ogen zijn je belangrijkste wapen in het verleidingsspel.

2.Beweeg je heupen

Door mooi en sexy met je heupen te bewegen zullen zijn ogen naar je toe getrokken worden. Subtiele kleine bewegingen zijn hierbij de sleutel. Je heupen bewegen werkt hypnotiserend en het trekt zijn aandacht.

3.Draag een mooie outfit

Probeer sexy te zijn zonder te veel prijs te geven. Wat je draagt zal bepalen welke mannen je aantrekt. Te sexy kledij trekt voornamelijk ‘foute mannen’ aan, mannen die enkel geïnteresseerd zijn in een one night stand bijvoorbeeld. Hou je outfit stijlvol en speels.

4.Zie er stralend uit

Trek iets aan waar je je goed in voelt. Zorg ervoor dat je kledij comfortabel is. Om er goed uit te zien is het echt belangrijk dat je je ook écht goed voelt. Hecht belang aan de details en laat die ongemakkelijke hoge hakken maar in de kast staan.

5.Zelfvertrouwen is het belangrijkste

Niet iedereen kan goed flirten. Gelukkig kan een dosis zelfvertrouwen wonderen doen. Voel je goed over jezelf, als jij in jezelf gelooft zal je nog zo sexy lijken!

6.Weet waarom je flirt

Het is belangrijk om zelf te weten waarom je flirt. De flirt techniek die je gebruikt zal afhangen van de reden waarom je flirt. Sommige vrouwen flirten voornamelijk voor de fun, ze willen er niets mee bereiken. De meeste vrouwen flirten om opgemerkt te worden en een diepere band te creëren.

7.Perfectioneer je techniek

Gebruik deze flirt technieken met verstand. Probeer ze eens uit voor de spiegel en perfectioneer ze. Zo kan je zien wat hij zal ervaren als je met hem flirt.

8.Wees vrolijk

Als je wil dat hij je opmerkt moet je hem tonen hoe interessant en leuk je bent. Een leuke persoonlijkheid is je belangrijkste eigenschap. Toon hem dat je vrolijk en intrigerend bent.

 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…