Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

8 onwaarheden die je over sex dacht toen je tiener was

Olivier
3 min read

Ongetwijfeld heb jij deze ook allemaal meegemaakt!

1. "Mijn ontmaagding wordt super speciaal en romantisch"

Je ziet het al helemaal voor je. Rozeblaadjes op het bed, kaarsjes op de kast, mooie muziek op de achtergrond, … de eerste keer dat jij sex gaat hebben ging de meest fantastische sex OOIT zijn! Oops… eerlijk gezegd viel het toch wat tegen… Hij vond het zo spannend dat hij 3 seconden later al klaarkwam. De cutie! 

2. Mijn eerste keer is met de liefde van mijn leven. Daarna met niemand anders meer

Op dat moment was het ook echt de liefde van jouw leven. Echter na enkele maanden voelde het toch niet meer zo fantastisch aan en heb je het uitgemaakt. En dan vind je best ok.

3. Ontmaagd worden doet enorm veel pijn!

Dit wordt oooh zooo pijnlijk! Een pijnlijk gevoel dat je nog nooit eerder hebt meegemaakt. Stress! Achteraf denk je: Hmm… dat viel best mee. En eigenlijk heb ik er nog wat van kunnen genieten ook!

4. Ik ga veel bloeden

Ik zorg maar beter voor de nodige handdoeken onder ons, en een box tissues naast mij. Zie dat héél mijn bed onder het bloed ligt als mijn maagdenvlies scheurt! Geen nood, in werkelijkheid zag je helemaal geen bloed, hooguit een paar druppels. Dat is alles!

5. Vluggertjes zijn denigrerend, het moet altijd lang en uitgebreid

Sex moet romantisch zijn, en niet gewoon snel snel snel. Euhm nee, zo'n vluggertje is best eens fijn! Nog eens vlug genieten alvorens terug door te gaan met je dagelijkse bezigheden.

6. Na de sex gaan we urenlang knuffelen! 

En zeggen we enkel de meest lieve dingen tegen elkaar. We kijken elkaar in de ogen en worden nog verliefder. Euhm nee, in werkelijkheid lig je na 5 minuten reeds te slapen, omdat je zodanig moe bent.

7. "Een soa-test? Nee, dat zal ik nooit moeten doen. Ik ga het nooit onveilig doen."

Je weet maar al te goed hoe belangrijk het is om veilig te vrijen, maar toch je per ongeluk eens een fout gemaakt. Je was helemaal overdonderd door het moment. Ochja, je doet een test en denkt eraan voortaan wel altijd veilige sex te hebben!

8. "Alleen makkelijke meisjes doen one night stands. Ik zou dat nooit doen!"

En dan ga je uit en ontmoet je mister handsome, de man van je dromen. Of dat leek toch zo op dat moment. De dag erna ziet hij er toch iets minder knap uit en vind je zijn mopjes net iets minder leuk. Misschien toch wat minder wijn drinken in het vervolg..

Maar we hebben geen spijt!

Wat we ook meegemaakt hebben, we hoeven ons niet schuldig te voelen of triest. Het zijn allemaal levenservaringen die we eens moesten opdoen! 

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…