Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

8 redenen waarom tennis geweldig is

Bram
2 min read

Na ‘start to run’ volgt nu ook ‘start to tennis’ en het is meteen een groot succes. Ontdek hier waarom tennis zo geweldig is!

1. Kreunende mannen en vrouwen

We gaan er geen doekjes om winden. Kreunende mannen en vrouwen zijn leuk om naar te kijken. Als je zelf gaat tennissen kan je er lekker op los kreunen. En dat kan deugd doen! Laat de Venus Williams in jezelf de vrije loop, tijdens tennis mag het allemaal!

2. De spelregels zijn niet ingewikkeld

Je hoeft geen ingenieur te zijn om de spelregels van tennis te kunnen begrijpen. Geen ingewikkelde regeltjes en tactieken, gewoon lekker sporten!

3. Sla je frustraties van je af

Heb je ooit al eens héél hard op een bal geslaan? Heb je gevoeld hoe opgelucht je daarna was? Wel doe dat gevoel maal 100 en je hebt tennis. Door te tennissen sla je letterlijk de frustratie uit je lijf. Geen wonder dat tennis vaak wordt voorgeschreven als anger manegment.

4. Iedereen kan het leren

Jong of oud, iedereen kan het leren. Om te beginnen tennissen hoef je echt niet super sportief te zijn. Uithoudingsvermogen en techniek komen later wel.

5. Vrouwen stelen de show

Tennis is een van de weinige sporten waarin vrouwen de show stelen. Go girls!

6. Er zijn geen vervelende hooligans

Tijdens een tennismatch heb je helemaal geen last van agressieve hooligans en loop je niet de kans om vertrappeld te worden. Tijdens een tennismatch wordt er beleefd geapplaudisseerd en dat voelt echt vernieuwend

7. Tennis is makkelijk te volgen

Tennis vindt plaats op een klein veld. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je de wedstrijd niet kan volgen, iedereen kan goed zien wat er gebeurd. Omdat het veld zo klein is voelt een wedstrijd veel intiemer aan.

8. Je kan het overal

Een van de hardnekkige vooroordelen over tennis is dat het een elitaire dure sport is. Maar daar is niets van aan. Het enige dat je nodig hebt is een tennis raket, een tennisbal, een net en ruimte. En een tegenspeler natuurlijk!

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…