Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

8 stijltips voor vrouwen met grote borsten

Anja
3 min read

Kleding vinden die je mooi staat kan een hele uitdaging zijn als je een grote cupmaat hebt. Je wilt natuurlijk niet dat ze alle kanten op vliegen of dat ze te prominent in beeld zijn. Daarom hebben wij 8 stijltips voor vrouwen met grote borsten. Met deze tips voor de dames met een volle boezem zie je er op je best uit!

1. Draag de juiste beha

Een mooie outfit voor een grote boezem begint bij de juist beha. Een goedpassende bh die voldoende steun biedt, laat je kleding er mooier uitzien. Ook voorkomt het dat je last krijgt van je schouders.

2. Mouwen

De lengte van je mouwen heeft veel invloed op hoe groot je boezem eruit ziet. Mouwloze tops of shirts met korte mouwen laten je borsten groter lijken.

3. Schouderbanden

Kies je toch voor een mouwloos shirt of een mouwloze jurk? Ga dan in ieder geval voor brede schouderbanden. Deze zitten steviger en zorgen ervoor dat je borsten er iets kleiner uitzien.

4. Vermijd té wijde kleding

Als je niet wilt dat je grote boezem opvalt, ben je misschien geneigd om voor wijde kleding te kiezen. Dit is af te raden, het laat je er al snel dikker uitzien.

5. Kies voor een wikkeljurk

Wikkeljurken en wikkeltops zijn een perfecte match met grote borsten. Deze leggen het accent namelijk op je middel in plaats van op je borsten. Het grote voordeel van de wikkeljurk is dat je hem zelf kunt draperen. Doordat je hem zelf om je lichaam moet wikkelen, zit hij altijd goed.

6. Draag de juiste sieraden

Niet alleen je kleding is belangrijk, ook je sieraden hebben invloed op hoe groot of hoe klein je boezem eruitziet.

7. Ga voor lijnen

Verticale en diagonale lijnen laten je er langer uitzien en laten je borsten kleiner lijken. Tops en jurkjes met deze lijnen zijn daarom aanraders.

8. Geen grof gebreide truien

Hoe grover het materiaal van je kleding, hoe groter je borsten eruit zien. Vermijd daarom grof gebreide truien en vesten.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…