Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

10 kledingstukken die mannen aantrekkelijk vinden

Camille
3 min read

Welke kledingtukken wekken instinctief de interesse van een man als hij een vrouw voor het eerst ziet? Wij vrouwen denken vaak te weten wat mannen sexy vinden. Rode lippen, hoge hakken en een mooi zwart jurkje is aantrekkelijk. Of denken mannen daar heel anders over? Stiekem zijn we best wel nieuwsgierig naar wat mannen nu écht mooi vinden.

1. Lingerie

Een open deur. Niet alleen is het goed voor jouw zelfvertrouwen, maar ook hij is er gek op. Of dat nu een babydoll, jarretellen, een korset of een mooi setje is!

2. Jeans en T-shirt

Wellicht moeilijk om te geloven, maar dit is een klassieker die bijna niet fout kan gaan. De kleding moet je lichaam accentueren om de mooie vormen die je hebt te benadrukken. Mannen hebben echt geen moeite mee als je bijvoorbeeld een buikje hebt, zolang je het maar kan compenseren.

3. Off shoulder t-shirt

Mannen houden ervan als je een slechts een klein beetje huid ziet. Een off shoulder tshirt is dus perfect om zijn aandacht te trekken!

4. Rokjes

Geen twijfel mogelijk, mannen vinden rokjes bij vrouwen enorm aantrekkelijk. Sommige mannen houden wel niet van té korte rokjes. Té kort vinden sommige mannen niet stijlvol.

5. Little black dress

De meeste mannen maak je niet blij met opvallende accenten zoals pailletten, rushes en glitters. Een eenvoudig zwart jurkje, ligt de meesten beter. Tip: kies voor een little black dress die jouw heupen en boezem subtiel accentueert.

6. Werkkleding

Werkkleding is sexy, of je nu een uniform draagt of op kantoor werkt. Het geeft weer dat je onafhankelijk en ondernemend bent.

7. Draag rood

Marco Borsato zong het jaren geleden al en niet zonder reden. Onderzoek toont aan dat de kleur van de liefde de aantrekkingskracht van vrouwen naar mannen verhoogt.

8. Hoge hakken

Ergonomisch gezien zijn hakken verschrikkelijk, maar hoge hakken zijn en blijven het ultieme symbool van vrouwelijke seksualiteit.

9. Mannenhemd

Mannen zien ons net zo graag in hun hemden rondlopen als zichzelf. Natuurlijk past zo'n mannenhemd niet goed, en uiteraard ziet het er vooral uit als een pyjama. Maar zo'n hemd zet je benen in de kijker én laat tegelijkertijd nog net voldoende aan de verbeelding over.

10. Joggingoutfit

Als je thuis bent en comfortabele kleding aan wilt, is daar helemaal niks mis mee. Kies wel voor iets flatterends – en nog fijner voor jouw vriend – iets wat snel en makkelijk weer uit kan!

Wat voor kledingstukken mannen aantrekkelijk vinden mag voor jou nu niet langer een vraag zijn. Met één van deze 10 outfits kan je mannen ongetwijfeld verleiden.

Voor degenen die reeds een vriend hebbeb… Waar ziet hij jou het liefst in? We zijn heel benieuwd!

Lees ook…

Door Camille

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…