Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

9 geheime trucjes van modellen voor een stralende huid

Bram
3 min read

Verspil geen geld en tijd in een schoonheidssalon. Modellen onthullen hun geheimen voor een stralende huid!

1.Omega -3 vetzuren

Omega 3 vetzuren vind je in eieren, vis, noten, zaten en visolie. Het voorkomt huidontstekingen en reinigt je huid van binnenuit. Omega 3 vetzuren verjongen je huid en laten het stralen.

2.Vermijd zuivel

Zuivelproducten bevatten hormonen die je poriën verstoppen waardoor acne ontstaat. Dat je zuivel moet eten om gezond te zijn is een fabeltje. Calcium vind je ook in andere voedingsmiddelen. Doe je huid een plezier en schrap het uit je menu.

3.Slaap voldoende

Een goede nachtrust doet wonderen voor je huid. Te weinig slapen verhoogt stress in je lichaam en dat zie je aan je huid. Met een gezond slaappatroon zal je huid stralen. Dat schoonheidsslaapje is dus echt wel nodig!

4.Drink groene thee

De antioxidanten in groene thee helpen rimpels te voorkomen in je gezicht. Je huid zal er langer jong uitzien en je krijgt een gezonde gloed.

5.Neem geen hete douche

De stoom van heet water droogt je huid uit. De natuurlijke oliën op je huid worden er afgespoeld. Je hoeft geen ijskoude douche te nemen, een lauwe douche is goed.

6.Neem altijd hydraterende crème mee

Je weet nooit wanneer je een droge huid zal krijgen. Neem daarom altijd een vocht inbrengende crème mee. Zeker tijdens de winter. Kies een crème met Aloë Vera, het zal de vochtbalans in je huid herstellen.

7.Vermijd te veel zon

Een bruine huid mag dan wel mooi zijn, de zon is de grootste oorzaak van huidveroudering. Een verbrande huid zal veel sneller rimpels krijgen omdat het zijn elasticiteit verliest. Ga maximum 30 minuten in de zon en gebruik een goede zonnecrème.

8.Laat je huid met rust

Raak je gezicht nooit aan met ongewassen handen. Op je handen zitten bacteriën die je niet op je huid wil brengen. Ze kunnen infecties en acne veroorzaken.

9.Geen toegevoegde suikers of zout

Suiker is een van de meest verslavende ongezonde ingrediënten op de planeet. Te veel zout kan je huid uitdrogen en je gezicht doen opzwellen. Koop steeds voedingsmiddel zonder toegevoegde ssuikers en zout. Vermijd fast food en drink je koffie zonder suiker of melk.

 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…