Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

9 verleidingstips voor verlegen vrouwen

Bram
3 min read

Verlegen vrouwen hebben het doorgaans moeilijker om een man te verleiden. Ze twijfelen soms te veel aan zichzelf of ze durven de eerste stap niet te zetten. Ben jij ook af en toe verlegen? Deze 9 tips kunnen je helpen om de man van dromen te verleiden.

1.Geef hem een complimentje

Complimentjes werken bij iedereen. Het is niet moeilijk om eentje te geven en ze zijn bovendien nog gratis ook! Is hij ergens goed in of ziet hij er goed uit vandaag? Zeg het hem gewoon!

 2.Glimlach

Met je glimlach kan je niets verkeerd doen. Integendeel, een glimlach maakt je zelfs nog aantrekkelijker. Mannen vinden vrouwen die glimlachen mooier dan vrouwen die niet glimlachen. Gebruik je lach in je voordeel, je zal zelfzeker lijken.

3.Vraag hem om hulp

Mannen vinden het altijd leuk als hun ego een beetje gestreeld wordt. Vraag hem eens om hulp, hij zal zich goed voelen over zichzelf. Het hoeft niets grootst te zijn. Heb je problemen met je printer of krijg je een kast niet goed dicht, vraag hem om hulp. Je zal hem gelukkig maken en hij vindt jou nog leuker.

4.Praat niet te veel

Hou jezelf een klein beetje mysterieus. Hij moet echt niet alles weten wat door je hoofd gaat. Denk aan de zelfzekere verleidelijke vrouw die met haar stilte alle mannenharten op hol laat slaan.

5.Wees vriendelijk en toon interesse

Je hoeft helemaal niet ‘hard-to-get’ te spelen. Wees vriendelijk en toon interesse, dat vinden mannen veel aantrekkelijker. Laat hem weten dat je hem interessant vindt en wees vriendelijk, het maakt je onweerstaanbaar.

6.Toon dat je jezelf durft zijn

Je bent misschien wel wat onzeker, maar dat wil niet zeggen dat je niet jezelf durft zijn. Je wil er niet altijd ‘perfect’ uitzien en je zal jezelf niet voor hem veranderen. Toon jezelf zoals je bent!

7.Raak hem ‘per ongeluk’ aan

Wil je zijn hoofd helemaal op hol brengen? Raak hem dan eens ‘per ongeluk’ aan. En zeg dan “oei, sorry”, met een brede glimlach. Succes gegarandeerd.

8.Doe samen iets spannend

Als je samen iets spannend doet zal je sneller op elkaar verliefd worden, dat is zelfs wetenschappelijk bewezen. Ga eens muurklimmen in plaats van dat restaurantbezoekje, het zal jullie goed doen.

9.Stel grenzen

Je bent misschien wel verliefd op hem, maar je laat hem ook weten wat je wil en wat je niet wil. Stel duidelijke grenzen. Gaat het voor jou plots te snel? Zeg het dan tegen hem! Mannen houden van een zelfzekere vrouw die weet wat ze wil. 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…