Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Ananassap is 5 x effectiever dan hoestsiroop

Bram
2 min read

Heb jij al eens gehoord dat je ananassap moet drinken om een vervelende hoest te genezen? Het werkt! Ananassap bevat een hoop vitamine C en het heeft ontstekingsremmende eigenschappen. Volgens onderzoek zou ananassap zelfs 5 keer sneller werken dan hoestsiroop!

Bij welke soort hoest helpt het?

Ananassap kan zelfs de hardnekkigste hoest genezen. Als je een verkoudheid hebt kan je maar beter die hoestsiroop laten staan, drink onmiddellijk ananassap. Het is goedkoper, gezonder en duizend keer lekkerder!

Hoe werkt het?

Ananassap bevat niet alleen veel voedingsstoffen, het helpt je keelpijn te verlichten door slijmvliezen los te maken. Dikke en hardnekkige slijmen in je longen en sinussen zorgen voor vreselijke hoestbuien en pijnlijke infecties. Wetenschappers hebben ontdekt dat ananas je hoestbuien en pijnlijke keel zelfs sneller verlicht dan een hoestsiroop. Je kan beter zelf je ananassap maken. Voorverpakte ananassap bevat meestal teveel toegevoegde suiker, en dat is niet gezond. Koop ananassap zonder extra suiker of maak het zelf. Hier is een recept om je hoest snel de kop in te drukken.

Ananas hoestdrank recept

  • 1 glas vers ananassap
  • 2 soeplepels vers citroensap
  • 1 stukje gember (ongeveer 1 centimeter)
  • 1 koffielepel rauwe biologische honing
  • Een halve koffielepel Cayennepeper

Meng al deze ingrediënten en drink 3 keer per dag een glaasje. Nu weet je hoe je op een natuurlijke manier je hoest kan genezen. Veel geluk!

Wanneer naar de dokter gaan?

Blijf je last hebben van die vervelende hoest en gaat het na enkele dagen niet over? Als je hoest niet beter wordt kan je maar beter naar de dokter gaan. Een hardnekkige hoest die dagenlang aanhoudt kan je beter laten nakijken. Op die manier weet je zeker dat er niets ernstig aan de hand is.

 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…