Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Apps voor Peuters en Kleuters: Kinderspelletjes

Anja
2 min read

Tablets en smartphones zijn niet alleen populair onder volwassenen: ook jonge kinderen weten erg goed hoe deze apparaten werken en vinden het leuk om de apparaten te gebruiken. Heb jij een peuter of kleuter die regelmatig op jouw tablet of smartphone spelletjes speelt en wil je een leuke app downloaden voor je kind? Lees dan in dit artikel welke kinderspelletjes applicaties het meest geschikt zijn voor jouw peuter of kleuter en je weet precies welke apps je moet downloaden.

Gratis Geluiden Spel Wilde Dieren

De "Gratis Geluiden Spel Wilde Dieren" app is een mobiele applicatie die je op je smartphone en/of tablet kunt zetten. De applicatie is speciaal bedoeld om kleine kinderen te leren welk geluid bij welk wild dier hoort. Het gaat niet om dieren als koeien en katten, maar om wilde dieren die je kind misschien nog nooit gehoord heeft. Erg leerzaam dus! De mobiele app heeft maar liefst veertig verschillende rondes waarin meer dan vijftig dieren verschijnen en is dan ook erg uitgebreid.

Baby Piano School

Wil je jouw kind muzikaal opvoeden? Dan is de "Baby Piano School" app echt iets voor jouw kind. De Baby Piano School app is een leuke app die je kunt gebruiken om de muziekvaardigheid van jouw kind te ontwikkelen door je kind op een toegankelijke en leuke manier piano te leren spelen. De noten worden aangegeven en door middel van kleuren kan je kind diverse leuke melodieën naspelen of zelf een liedje maken.

Boerderijdieren Legpuzzel

Is je kind een groot fan van puzzels? Dan kun je de "Boerderijdieren Legpuzzel" app downloaden. De app is geschikt voor kinderen tot zes jaar en lijkt p een oude houten legpuzzel. Je kind is niet alleen lekker aan het puzzelen, maar leert ook diverse boerderijdieren kennen. Wat de app extra leuk maakt, is dat je de applicatie ook kan gebruiken om samen te puzzelen.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…