Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

De nieuwe badkamertrends zijn tijdlozer dan ooit

Camille
7 min read

U brengt gemiddeld 1 jaar, 7 maanden en 15 dagen van uw leven door in de badkamer. Dat is behoorlijk lang, inderdaad. Daarom is het zo belangrijk dat u een badkamer kiest waarop u nooit uitgekeken raakt. Met strak design maakt u een tijdloze keuze. Dat is geen toeval, want volgens het woordenboek staat "strak" voor méér dan alleen puur, afgemeten en uitgebalanceerd. Het betekent ook "uitstekend". En u raadt het al: deze betekenissen zijn allemaal van toepassing op de innovaties in het X2O assortiment.

Rustic meets modern: de Balmani Spinto meubelreeks in verweerde eik

Wie een X2O winkel binnenstapt, kan er niet naast kijken. De Balmani badkamermeubelen springen in het oog van iedereen met smaak. Het assortiment biedt u de keuze uit een rijke waaier aan materialen, stijlen, afwerkingen en afmetingen. Bovendien stemt u de verfijnde stijl van uw badkamer- of toiletmeubel perfect af op uw eigen wensen, dankzij het unieke "mix & match" concept.

Op Batibouw ontdekt u de kroon op deze bijzondere reeks: de Balmani Spinto meubelen. Dit staaltje van topdesign heeft zijn naam niet gestolen. "Spinto" komt van het Italiaanse woord voor "duwen" – en dat zegt alles over dit meubel zonder naad of greep. U opent de laden immers met een elegant duwtje. Sluiten doet u al even stijlvol dankzij het feilloze soft-closing systeem.

Het Balmani Spinto aanbod is verkrijgbaar als zwevend of staand meubel, met respectievelijk twee of drie laden. Het design is uitgevoerd in verweerde eik, waardoor u een unieke combinatie smeedt tussen rustiek en modern. En over combineren gesproken: net zoals de hele Balmani meubellijn kunt u Spinto perfect samenbrengen met andere componenten.

U maakt bijvoorbeeld een prima keuze met de wastafels met geïntegreerde waskommen of de opbouwwaskommen, telkens in solid surface. Ook materialen als graniet en composiet combineren harmonieus met dit nieuwe paradepaardje in het X2O aanbod. Kortom, met Balmani Spinto brengt u het strakke wellness paradijs van uw dromen een heel stuk dichterbij.

Betonlook wordt hip dankzij de Balmani Xcentra meubelreeks

De tijd is definitief voorbij dat beton synoniem stond voor grijs, lomp en saai. Integendeel zelfs: de kleur vindt stilaan zijn weg naar de hipste badkamers. Hebt u ook een boontje voor deze stoere, industriële look? Dan heeft X2O goed nieuws voor u. Want de Balmani Xcentra meubelreeks gaat perfect samen met uw badkamervloer in gepolierde beton.

Balmani Xcentra is uitgevoerd in een zogenaamde "concrete oak" houtstructuur. Korter gezegd: in een modieuze betonlook met een afwerking die aanvoelt als echt hout. Wat meteen opvalt aan deze zwevende meubelreeks zijn de dubbele, greeploze laden. Nergens ontsiert een greep of greepopening het ontwerp. Aan de linker- en rechterzijde van elke lade, onzichtbaar voor het oog, is ruimte vrij om de lade te openen. Of hoe u zelfs van het openen van uw badkamerkast een geraffineerd gebaar maakt.

X2O brengt solid surface binnen ieders bereik

Een trend is per definitie van voorbijgaande aard. Maar sommige innovaties van X2O zijn blijvend. Het "solid surface" aanbod binnen het Balmani assortiment is daarvan een treffend voorbeeld. Door het grote succes breiden we uw keuze nu verder uit naar alle productsegmenten.

Zo brengt X2O opnieuw een topproduct binnen het bereik van elke badkamerliefhebber. Dat beschouwen wij nu eenmaal als onze missie: trends opsporen en daarvan een betaalbare variant op de markt brengen voor iedereen.

Het is geen toeval dat solid surface er tot gisteren enkel was voor de meer begoede consument. Het nieuwe, hoogwaardige composietmateriaal biedt immers enorm veel voordelen. Solid surface is kleurvast, eenvoudig in onderhoud en uiterst hygiënisch. De strakke look vertoont nergens overgangen of naden, zodat een esthetisch egaal effect ontstaat. En over esthetisch gesproken: de mat witte kleur past perfect bij alle witte lakmeubelen, maar ook bij fineer eiken meubelreeksen.

1. Stretto tabletten in solid surface

U vond bij X2O reeds de strakke en verfijnde 20 mm Facetta tabletten in solid surface. Dat aanbod vullen wij nu aan met de Stretto tabletten, die zo mogelijk nog eleganter zijn: ze meten slechts 12 mm dik en zijn uitgerust met rechte randen. Bovendien kiest u zelf waar u de aansluitingen voor kranen en opbouwwastafels voorziet. Dat maakt meer combinaties en configuraties mogelijk, waardoor u uw badkamer nog fijner afstemt op uw persoonlijke smaak

2. Tablo Stretto tabletten in solid surface

Ook de 12 mm Tablo Stretto tabletten zijn er nu in solid surface. U plaatst de tabletten samen met één of twee geïntegreerde wastafels.

3. Nieuwe opbouwwastafels in solid surface

De introductie van vier solid surface wastafels in het X2O assortiment was een schot in de roos. Op vraag van onze klanten breiden we met veel plezier het aanbod uit. U kunt nu ook kiezen voor drie nieuwe wastafels in solid surface. Welke u ook kiest: wassen en tanden poetsen doet u altijd in stijl.

Alle pluspunten van graniet in uw badkamer

Dat graniet erg stevig is, wist u vast al. Maar wist u ook dat het gesteente uitgesproken esthetische eigenschappen bezit, in tal van kleuren en structuren? Zo is één van de mooiste tempels van India – de Brihadisvaratempel uit de elfde eeuw – helemaal opgetrokken uit een welbepaalde soort graniet.

De pluspunten van het materiaal komen helemaal tot hun recht in de nieuwe Tablo Facetta tabletten. Het design in verzoete graniet past harmonieus bij elk Balmani badkamermeubel. De dunne vormgeving staat garant voor een aangenaam moderne look van uw badkamer. Vooral in combinatie met de zwevende kasten creëert u een buitengewoon strak geheel. En wat ook mooi meegenomen is: X2O levert de Tablo Facetta tabletten met rechthoekige onderbouwwastafels in graniet. Daardoor geniet u een aantrekkelijke prijs.

Grotere keuze voor de kleinere badkamer

De kans is klein dat uw badkamer zo gigantisch is als deze van Melissa Gorga. De Amerikaanse televisiester heeft zoveel plaats, dat zij naast haar bad een open haard liet plaatsen. Maar wees gerust, ook met weinig plaats maakt u van uw badkamer een pareltje. Dat doet u met de plaatsbesparende meubelen van X2O. Deze staaltjes van design zijn minder diep, maar bieden u wel het maximum aan comfort en opbergruimte.

Als badkamerspecialist bood X2O reeds compacte meubelen in de budgetcategorie. Een plaatsbesparende Mitra-reeks binnen het high-end Balmani assortiment vormt nu de bekroning.

Bron:X2O

Door Camille

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…