Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

De beste tips om ervoor te zorgen dat je borsten groter lijken

Camille
2 min read

Borsten zijn er in alle soorten en maten. Sommige vrouwen hebben borsten die bijna niet zichtbaar zijn, andere vrouwen hebben borsten zo groot dat het ongemakkelijk wordt. Niet iedereen is gezegend met een voorgevel als Pamela Anderson. Vind jij dat je borsten wat aan de kleine kant zijn, en zou je graag willen dat ze er iets groter uitzien? Lees dan snel verder. Wij hebben namelijk de beste tips voor jullie om ervoor te zorgen dat je borsten groter lijken!

1. Spieren trainen

De borstspier die zich logischerwijs onder de borsten bevindt is een vrij grote spier die makkelijk te trainen is. Je traint deze spier door de bekende ‘push-ups’ te doen. Doe dagelijks een paar sessies en je borstspier zal groter worden met als gevolg dat je borsten er groter uit gaan zien.

2. Let op je houding

Ga voor de spiegel staan en probeer verschillende houdingen aan te nemen. Probeer een houding aan te nemen waarmee je een rechte lijn creëert van je oorlel tot je enkels. Hierdoor lijken je borsten puntiger (en groter) en de rest van je lichaam smaller en langer

3. Juiste kleding

Het dragen van de juiste kleding kan ervoor zorgen dat je figuur er anders uitziet. Door het dragen strakke T-shirts of hemdjes met een hoge hals lijken je borsten groter.

4. Make-up

Het klinkt misschien raar, maar een beetje make-up op je borsten kan er wel degelijk voor zorgen dat ze er groter uit zien. Gebruik een donkere foundation om een schaduw te creëren. Breng het poeder niet te dik aan, dit kan ervoor zorgen dat je lelijke strepen gaat zien.

5. BH

Er zijn verschillende soorten Bh’s te koop die je borsten er groter uit laten zien. Denk bijvoorbeeld aan push-up Bh’s of Bh’s met opvulling. Ga naar een lingerie winkel en vraag om advies. Het is belangrijk dat je de juiste maat Bh aanschaft.

Lees ook

Door Camille

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…