Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

De beste tips om je lippen voller te doen lijken

Anja
3 min read

Veel vrouwen dromen van mooie volle goedgevormde lippen. Er zijn cosmetische ingrepen mogelijk om dit te bereiken, maar die zijn voor velen van ons toch weer iets te drastisch, om nog maar te zwijgen van de kosten. Gelukkig zijn er ook eenvoudige tips en trucs om je lippen voller te laten lijken.

Dunner naarmate je ouder wordt

Of je volle of minder volle lippen hebt, is deels genetisch bepaald. De vorm van de lippen van je ouders hebben dus deels invloed op hoe jouw lippen zijn gevormd.

Daarnaast is het zo dat je lippen dunner worden naarmate je ouder wordt. Wil je toch mooie volle lippen zonder een cosmetische ingreep, dan zul je bij het opmaken van je lippen wat trucjes moeten toepassen.

Voller met zelfgemaakte lipscrub

Maak snel en eenvoudig een lipscrub van een theelepel suiker, een theelepel kaneel en een theelepel kokosolie. Dit mengsel breng je aan op je lippenen door zachtjes in te masseren verwijder je losse velletjes en krijg je mooie gave lippen.

Laat de scrub vervolgens nog enkele minuten zitten en spoel het vervolgens af met lauw water. De kaneel in de scrub zal je lippen warm maken waardoor ze ook wat voller lijken. Na deze verzorging kun je eventueel nog een lippenbalsem aanbrengen.

Het opmaken van je lippen

Gebruik een lippenpotlood in de kleur van je lippen en trek hiermee voorzichtig een lijntje om je lippen zodat ze iets groter worden. Pas op dat je het niet overdrijft want dan creëer je een onnatuurlijk effect.

Vervolgens breng je binnen het lijntje lipstick aan, eventueel met lipgloss. Voor een extra effect kun je eventueel je lippen ook nog “highlighten” met een beetje witte oogschaduw. Dit breng je aan op het midden van je lippen, zowel boven als onder. Zorg dat je niet te veel gebruikt en dat je het goed uitsmeert. Op deze manier maak je je lippen zonder dure cosmetische ingrepen wat voller.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…