Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Zo blijft jouw lippenstift langer zitten

Anja
6 min read

Droom jij ook van mooie volle lippen als Angelina Jolie? Je bent niet de enige! Met lippenstift en andere make-up kun je jouw lippen er mooi en vol uit laten zien. Maar het "stiften van lippen" is een vak apart. Met onderstaande 6 stappen blijft jouw lippenstift zo lang mogelijk zitten!

1. Scrub

Heb je velletjes op je lippen? Pak dan een tandenborstel, maak deze een beetje nat en borstel zachtjes de dode huidcellen van je lippen af. Zo heb je de perfecte basis voor het aanbrengen van je lipstick

2. Lippenbalsem

Stap twee. Breng een hydraterende lippenbalsem aan. Zorg dat je alle hoekjes en randjes van je lippen meepakt. Bij voorkeur kies je een lippenbalsem met SPF om je lippen optimaal te beschermen en te verzorgen.

3. Deppen

Vervolgens is het tijd voor het ‘primen’ van de lippen. Dit houdt in dat je wat foundation of concealer aanbrengt rondom de lippen. Je doet dit met een make-upsponsje. Dit helpt niet alleen om de kleur van je lippenstift nog opvallender te maken, maar het blijft er ook nog langer door zitten!

4. Omlijnen

Gebruik voor deze stap je lipliner of lippotlood. Trek langs je lippen een stevige, dikke lijn. Deze lijn zorgt ervoor dat je lippenstift langer op zijn plek blijft zitten en niet buiten de randen van je lippen gaat zitten.

5. Inkleuren

Vervolgens kleur je je complete lippen in met hetzelfde lippotlood als bij stap 4. Dit doe je om je lippenstift grip te geven. Mocht je lippenstift vervagen, dan heb je altijd de fijne basis laag van het lippotlood nog.

6. Stiften

De laatste stap. Het stiften mag beginnen. Het lijkt een lang proces, maar eenmaal gewend is het in no time gepiept. Mocht je moeite hebben om de lippenstift aan te brengen binnen de lijntjes, pak er dan een klein lipstickkwastje bij.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…