Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Mannen met deze naam zullen vader worden in 2017

Bram
2 min read

Je weet het misschien zelf nog niet, maar als jouw naam voorkomt in deze lijst dan is de kans wel erg groot dat je vader zal worden. We kunnen het zelfs met enige zekerheid zeggen. Deze namenlijst is helemaal niet willekeurig. Meer zelfs, er zit een wetenschappelijk onderbouwde redenering achter!

1.Johannes

2.Jeroen

3.Dennis

4.Mark

5.Kevin

6.Jan

7.Michael

8.Tim

9.Stefan

10.Sander

11.Martijn

12.Thomas

13.Bart

14.Patrick

15.Roy

16.Jeffrey

17.Maarten

18.Niels

19.Robin/Robbert

20.Peter

 

 Staat jouw naam in de lijst?

Maak je dan maar klaar voor een spannend avontuur! Jouw leven zal binnenkort helemaal veranderen. Begin alvast met het inrichten van de babykamer, bedenk mooie babynamen en schreeuw het van de daken: Jij wordt binnenkort papa!

Mannen krijgen gemiddeld hun eerste kind als ze 32 jaar zijn

Vrouwen krijgen hun eerste kind als ze 29 of 30 jaar oud zijn. Omdat mannen gemiddeld 3 jaar ouder zijn zullen de meesten op hun 32ste voor het eerst vader worden. Dat hebben wetenschappers in een grootschalig onderzoek ontdekt. Mannen die in 2017 voor het eerst vader worden zijn dus geboren in 1984-1985

Deze babynamen waren het populairste tussen 1984-1985

Met wat opzoekingswerk vonden we de populairste babynamen voor jongens tussen 1984-1985 terug. Mannen die deze naam hebben worden in 2017 ongeveer 32 jaar. De ideale leeftijd om papa te worden!

Staat je naam niet in de lijst?

Wil jij dolgraag vader worden en staat je naam niet in de lijst? Geen paniek! Bovenstaande namen hebben een enorm grote kans om papa te worden, maar dat wil gelukkig niet zeggen dat jij helemaal géén kans hebt. Leg je vrouw eens extra in de watten, het magische moment zal snel genoeg aanbreken!

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…