Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

5 tips om je oogschaduw perfect aan te brengen

Anja
3 min read

Ook zo jaloers op die meisjes waarbij de oogschaduw altijd perfect is aangebracht? Dat kan jij ook! Hieronder vind je 5 tips die jou helpen om je oogschaduw perfect aan te brengen.

1. Neem er de tijd voor

Als je 's morgens je oogschaduw aanbrengt, dan is het niet handig om ondertussen nog tien andere dingen te doen. Neem even een rustig momentje om je make-up te doen en zorg dat je genoeg tijd hebt, sta desnoods tien minuten eerder op.

2. Gebruik een primer

Je oogschaduw zit beter en blijft ook beter zitten als je een basis gebruikt. Koop een goede primer en begin met het aanbrengen van deze op je oogleden. Breng hier overheen je oogschaduw aan en het zit sowieso mooier!

3. Kies voor een wat duurdere oogschaduw

Lukt het nooit om je oogschaduw mooi aan te brengen? Kies eens voor een wat duurder merk dan normaal, of ga voor een ander merk. Wie weet kan jij hier beter mee over weg of is het product beter. Dit kan veel effect hebben op het eindresultaat van je look.

4. Breng meerdere kleuren aan

Breng je altijd één kleur op je ooglid aan? Kies er eens voor om meerdere kleuren aan te brengen op verschillende delen van je ooglid en deze in elkaar over te laten lopen. Dit zorgt voor een mooier effect en je zult vast complimenten krijgen!

5. Kijk en leer

Wil je echt een pro worden? Investeer dan wat tijd en ga op een vrije zondag eens wat Youtube filmpjes kijken van beautybloggers. Hier kun je zien hoe het moet, doe ondertussen mee voor de spiegel en je wordt er vanzelf beter in.


Met deze tips lukt het je vast om je oogschaduw mooi aan te brengen! Heb jij ook weleens moeite met het aanbrengen van oogschaduw?

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…