Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

De beste tips om kleine borsten groter te laten lijken

Anja
2 min read

Vrouwen met kleine borsten voelen zich vaak onzeker over hun figuur. Vinden mannen hen wel aantrekkelijk ondanks dat ze geen cup D hebben? Bedenk je eerst en vooral dat hele grote borsten ook niet alles is. Veel vrouwen hebben serieuze nek en schouderklachten vanwege hun omvangrijke boezem. Maar er zijn wel tips om je borsten groter te laten lijken.

Let op je houding

Wees zelfverzekerd als het om je verschijning gaat. Jij bent mooi en jij mag er zijn. Let dus op je houding, loop en sta rechtop en kijk zelfverzekerd de wereld in. Bega zeker niet de fout om je beha op te vullen met wat dan ook. Dit gaat gegarandeerd schuiven of erger nog; het valt eruit op het meest verkeerde moment.

Er zijn wel professionele BH-fillers, te koop bij de betere lingeriewinkel. Als je echt niet zonder kunt, kies dan liever daar voor.

Kies voor de juiste kleding

Je kunt met je kleding wel wat trucjes uithalen om je borsten optisch groter te laten lijken. Zo lijken je borsten groter wanneer je bovenkleding draagt met horizontale strepen of met een ronde hals. Ook een coltrui laat je borsten groter lijken.

Een kledingstuk met een V-hals is minder geschikt. Weliswaar wordt met een V-hals het accent op je decolleté gefocust, maar het maakt je borsten niet per definitie voor het oog groter.

Een tip die nogal eens wordt gegeven is om twee beha’s over elkaar aan te trekken. Het effect kan soms inderdaad zijn dat je borsten groter lijken. Maar de kans dat de boel gaat schuiven en dat je steeds in de weer bent om je boezem te fatsoeneren maakt het een nogal zenuwslopende truc om toe te passen.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…