Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Bewezen: 5 manieren om ervoor te zorgen dat iemand in no time verliefd op je wordt

Anja
8 min read

1. Zorg dat je opvalt

Op het moment dat je iemand verliefd op je wilt laten worden dan is het allereerst van belang dat je jezelf in beeld brengt. Zeker als het een man is die je op het oog hebt, zul je gebruik kunnen maken van het feit dat hij, net zoals alle mannen, visueel in is gesteld. Je maakt hierbij dus gebruik van je fysieke verschijning en aantrekkingskracht om hem te verleiden. Werken aan je uiterlijk is dus een absolute must. Pas dan zullen mensen je echt gaan zien. Bovendien zul je met een strakker lichaam ook aanzienlijk meer zelfvertrouwen krijgen. Daarnaast dien je kleding te kiezen die je er aantrekkelijk uit laten zien, dus geen joggingbroek en afgetrapte gympen, alleen dan kan geen mens meer om je heen en kun je de aandacht krijgen van de persoon die je verliefd op je wilt maken.

Om iemand verliefd op je te laten worden hoef je overigens helemaal niet overdreven knap of intelligent te zijn. Door gewoon jezelf te zijn en je kwaliteiten te benadrukken, val je namelijk vaak ook al op. Als je bijvoorbeeld goed kunt dansen, zal dat zeker naar voren komen als je je een keertje helemaal laat gaan. Overdrijven zal echter juist het averechtse effect hebben en mensen juist van je wegjagen. Het enige dat je moet proberen is de persoon in kwestie aan je te laten denken omdat dan de kans groot is dat je leuk gevonden gaat worden. Alleen dan zal iemand immers meer van je te weten willen komen en vaak zelfs je beter willen leren kennen.

Op het moment dat je wordt aangesproken door je droomprins(es) kun je een subtiele beloning hiervoor geven door te laten zien dat je het leuk vindt dat hij, of zij, contact met je zoekt. Door te lachen en vragen te stellen, zal iemand al snel het gevoel krijgen gewaardeerd te worden door jou.

2. Zoek naar een klik

Zodra je eenmaal in beeld bent gekomen bij de persoon die je verliefd op je wilt maken, is het essentieel om erachter te komen of jullie een aantal dingen met elkaar gemeen hebben. Een persoon kan er namelijk wel aantrekkelijk uitzien, maar een leuk uiterlijk alleen zorgt nog niet voor een interessante relatie. Om die reden is het van belang dat je dicht bij jezelf blijft en zorgt dat de ander je persoonlijkheid kan ervaren. Indien je een goed gevoel voor humor hebt, dan kun je dit laten merken. Het heeft echter weinig nut om te denken dat je gevoel voor humor goed is, terwijl de ander je sarcasme niet snapt. Verder zou je, als je dol bent op reizen, je reisverhalen kunnen delen en de ander vragen wat zijn, of haar, reiservaringen zijn.

In elk geval is het van belang dat je jezelf durft te zijn en er zo achter probeert te komen in welke mate jullie op elkaar lijken. Vooral mannen zijn immers op zoek naar een partner die samen met hem plezier wil hebben. Niets is namelijk leuker dan samen met een ander plezier maken en genieten van bijzondere momenten. Dit betekent bijvoorbeeld dat jij met een goed gevoel terugdenkt aan jullie eerste afspraakje. In dat geval kun je de ander laten weten dat je je aangetrokken voelt tot zijn persoonlijkheid en interesses. Dit kun je onder andere doen door positief gedrag te vertonen, vaker te glimlachen en vragen te stellen over de passies en dromen van de ander. Zo zal er al snel een leuke band tussen jullie ontstaan omdat jullie dan een bepaalde connectie delen. Het vertonen van oppervlakkig gedrag is namelijk niet voldoende onderscheidend.

3. Laat de ander moeite voor je doen

Indien je weet dat jullie veel met elkaar gemeen hebben en dat je de ander ook echt leuk vindt, dan hoop je waarschijnlijk dat er iets tussen jullie op kan bloeien. Op dat ogenblik is het belangrijk dat je het werk aan de ander overlaat. Niet iedereen is immers, net zoals jij, op zoek naar een relatie. Om echter geen ijdele hoop te koesteren door eindeloos te blijven daten terwijl je in je hart weet dat de ander alleen op zoek is naar flirt.

In de regel zegt een tweede, of zelfs een derde, date al genoeg over de intenties van de ander. Om die reden moet je er altijd voor waken om seks te hebben voor een tweede date. Op die manier kun je immers te weten komen of de ander je wil zien alleen vanwege de seks of echt vanwege je persoonlijkheid. Om die reden kun je beter Damen leuke dingen gaan doen tijdens een tweede afspraakje zodat je elkaar nog beter kunt leren kennen. Je dient dan wat meer  hard to get te spelen en het de ander niet te simpel te maken.

Uiteraard kun je wel door laten schemeren dat je de ander interessant en leuk vindt, maar vertellen dat je tot over je oren verliefd bent is zeker not done. Op dit moment is het namelijk essentieel om te laten zien dat je meer zoekt dan alleen een goede sekspartner. Indien de ander dan zinspeelt op een derde date dan weet je in elk dat de afspraakjes niet alleen voor de seks zijn en dat er wellicht meer tussen jullie zou kunnen opbloeien.

4. Meer tijd samen zijn

Om te beoordelen of iemand echt bij je past, zul je de nodige tijd samen door dienen te brengen. Zo zul je elkaar meemaken in diverse omstandigheden zodat je er al snel achter bent of de ander alleen gezellig is tijdens het uitgaan in het weekend, of ook in het dagelijks leven een leuk persoon blijkt te zijn. Veel mensen zullen hun masker namelijk pas laten vallen op momenten dat ze elkaar vaker hebben ontmoet en dus meer vertrouwen.

Door jezelf kwetsbaar tijdens een dergelijk afspraakje open op te stellen, kun je de ander laten zien wie je echt bent. Door de ander ook bepaalde geheimen toe te vertrouwen kun je beoordelen of je met de ware te maken hebt. Je bent nu immers op het punt gekomen om te bepalen of er eventueel een latere relatie voor jullie inzit. Niet iedereen is het echter altijd eens en je hoeft de ander dan ook niet altijd in het gelijk te stellen en je mag zeker voor je eigen mening opkomen. Door bovendien afwisselend serieus en humoristisch te zijn, zul je de ander laten zien dat je zeker niet saai bent.

5. Oefen geen druk uit

Zodra het goed gaat tussen jullie, dan wil je de ander niet teveel onder druk zetten. Het is dan ook niet verstandig om op de derde date al te vragen of jullie nu werkelijk een relatie hebben, of dat de ander een relatie met je ziet zitten. Je loopt dan namelijk het risico dat de ander juist niet met je verder wil. Beter laat je de ander zijn best voor je doen en geef je je niet direct gewonnen. Dit betekent dat je niet elke dat aan de telefoon hangt, maar soms zelfs dagen overslaat, om de ander de kans te geven zich voor je in te zetten. Op deze manier zal de ander alleen maar meer naar je gaan verlangen.

Daarnaast mag je zeker niet vergeten om je eigen leven te leiden en niet direct alles voor de ander op te geven. Het nastreven van je eigen doelstellingen is immers ook belangrijk. De momenten waarop jullie samen zijn, zullen dan zeker nog meer worden gewaardeerd. Ook zal de ander je waarderen om het feit dat je je eigen leven durft te leven en de dingen durft te blijven doen die je interesseren. Wanneer de ander elke week graag bij je wil zijn, zegt eigenlijk dat je leuk wordt gevonden en dat er willicht een verliefdheid in het verschiet ligt.

Op het moment dat de ander echt verliefd op je is, kun je dit aan een aantal kleine dingen merken, zoals: samen hand in hand lopen, voorgesteld worden aan vrienden of familie. Verder zullen jullie steeds hechter worden en zullen diepe gevoelens voor elkaar ontstaan. Jullie gaan je dan ook meestal als een stelletje gedragen tegenover vrienden en familie. Het zal dan doorgaans ook niet lang meer duren voordat jullie officieel een relatie hebben.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…