scrollTop top

Bewezen: iedereen heeft wel degelijk een ‘type’

Bewezen: iedereen heeft wel degelijk een ‘type’

Veel mensen stellen dat het onzin is dat je op een bepaald type man of vrouw valt, maar deze claim blijkt juist niet gebaseerd te zijn op onwaarheden. Volgens een recent onderzoek heeft namelijk iedereen een bepaald type, ofwel een type waar hij of zij een zwak voor heeft.

Iedereen heeft een type, niet iedereen weet welk type hij of zij heeft

Volgens het onderzoek heeft iedere vrouw een bepaald type man waar ze gemakkelijk op vallen en dit geldt ook voor de heren. Sommige mensen weten precies waar ze op vallen en kunnen hun type goed beschrijven, maar de meeste mensen weten niet zo goed waar ze op vallen. Ze weten wel wat ze aantrekkelijk vinden en wat niet, maar kunnen hier geen duidelijk type uit halen.

Als je niet goed weet wat jouw type is, betekent dit niet dat je geen type hebt. Misschien heb je het zelf niet in de gaten, maar er is zeker een bepaald type man waar jij gevoeliger voor bent en gemakkelijker voor zal vallen. 

Iedereen heeft een type, niet iedereen doet hier iets mee

Ook jij hebt een bepaald type waar je sneller op valt, maar dit betekent niet dat je hier iets mee moet doen. Sterker nog, lang niet iedereen doet daadwerkelijk iets met het type waar ze op vallen. Niet alleen omdat ze niet altijd weten welk type dit dan is, maar ook omdat het uiteraard mogelijk is om op andere mensen te vallen. Misschien val jij normaliter wel op mannen met donkere krullen, maar heb je nu een relatie met een blonde god. Dit betekent niet dat jouw relatie verkeerd is, want je kunt ook zeker op mensen vallen die niet op jouw ideale type lijken. Het is altijd nog een kwestie van persoonlijke smaak en jouw persoonlijke smaak kan zeker afwijken van het type waar je normaliter een zwak voor hebt.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  231.518.946
 • Aantal
  doden
  4.745.290
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.233.723
 • Aantal
  doden
  25.554

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!