Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

“Brush-lights” is DE zomertrend voor je haar!

Anja
2 min read

Kapsels zijn net als kleding onderhevig aan trends. Voor ieder seizoen bedenken en ontwerpen toonaangevende kappers nieuwe kapsels, zowel klaar model als qua kleuren. Vaak zijn het bekende personen in zowel binnen- als buitenland die als trendsetter optreden. Heeft een bekende actrice of popster een bepaald kapsel, dan bewonderen veel mensen dit ook. De zomertrend voor dit jaar: Brush lights. Hoe ziet dat er uit, een kapsel met brush-lights?

Een variatie op de bekende coupe soleil

Brush lights is een moderne variant van de coupe soleil. Die is al jaren “in” vooral bij mensen die van nature wat donkerder haar hebben en het gedurende de zomermaanden wat lichter willen. Soms doet de zon dat van nature, maar met een bezoek aan de kapper kun je dat effect wat laten versterken. Haarstylisten hebben hier op ingehaakt door de brush lights te ontwikkelen. Bij deze methode wordt een zogenaamde paddle brush gebruikt om de verf op een zo natuurlijk mogelijke manier in het haar aan te brengen.

Een natuurlijke look

Volgens de kenners krijg je na het aanbrengen van brush lights een natuurlijke zomerlook in je haar. Op het internet zijn filmpjes te vinden waarin te zien is hoe brush lights in het haar worden aangebracht. Het is niet verstandig om deze techniek thuis zelf te proberen, want het is wel belangrijk dat de haarverf gelijkmatig in het haar wordt aangebracht voor een mooi gelijkmatig effect.

Het haar wordt door het lichteffect voor het oog voller van volume, iets wat natuurlijk mooi meegenomen is. Volgens trendsettende damesbladen zoals Flair krijg je door het laten aanbrengen van brush-lights een “Pinterest en Instagramwaardige” look. Of dat veel mensen over de streep zal trekken om brush lights te laten aanbrengen in hun haar zullen we moeten afwachten.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…