Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Daarom is het fantastisch om met je beste vriendinnen op reis te gaan

Anja
2 min read

Met vriendinnen op reis gaan kan heel erg leuk zijn. Voorwaarde is wel dat jullie een beetje dezelfde interesses hebben. Of je moet goede afspraken maken over wat jullie gaan doen. Er is op zich niets mis mee om bepaalde dingen gescheiden te doen. Stel jullie gaan met zijn vieren op vakantie, en twee van jullie houden van een lange wandeling in de natuur en de andere twee kijken liever een film op de hotelkamer of gaan shoppen. Dan kunnen jullie natuurlijk afspreken dat het ene vriendinnenkoppel lekker gaat wandelen en het andere stel zich op het bed in de hotelkamer nestelt om een romantische comedy te kijken.

Houd een blog bij met jullie belevenissen

Leuk voor het thuisfront en leuk om later zelf terug te zien. Je kunt op social media of op een blogger website een blog bijhouden over jullie vakantie. Plaats foto’s en filmpjes van jullie belevenissen en houd op die manier het thuisfront op de hoogte van jullie belevenissen. Het voordeel is dat je bij thuiskomst niet meerdere keren hoeft te vertellen hoe de vakantie is geweest. En het is ook leuk voor jezelf om terug te kijken.

Als er wat misgaat heb je steun aan elkaar

Er kan tijdens een vakantie helaas ook wat verkeerd gaan. Eén van jullie kan ziek worden of je kunt je portemonnee verliezen. Dat zijn nare dingen en dan is het fijn om vriendinnen in de buurt te hebben die je kunnen helpen. Zeker als je in een land bent waar je de taal niet spreekt, voel je je minder verloren met vriendinnen erbij. Als je alleen op reis gaat en er gebeurt iets vervelends is het een stuk moeilijker. Dus ook daarom is een gezamenlijke reis een goed idee.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…