Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dag tegen Kanker: dit kun jij (o.a.) doen

Lore
2 min read

Tijdens Dag tegen Kanker, op 18 oktober, roept Kom op tegen Kanker alle Vlamingen op om een dag hun medeleven en verbondenheid te tonen met kankerpatiënten, hun hulpverleners en al wie om hen bekommerd is. Benieuwd hoe je kan meedoen? Hieronder sommen we op wat je kan doen om je vandaag solidair met kankerpatiënten te tonen. 

Verstuur een kaartje

Stuur een gratis gepersonaliseerd kaartje naar een kankerpatiënt, naaste of hulpverlener. Kies en verstuur hier jouw postkaartje. 

Deel het gele lintje via Facebook. 

Het gele lintje is een teken van solidariteit, door de post te delen laat ook jij zien dat je solidair bent met kankerpatiënten en ze er niet alleen voor staan.

Draag het gele lintje of neem deel aan een van de vele activiteiten

De gele lintjes zijn niet te koop, maar worden vandaag wel uitgedeeld in verschillende ziekenhuizen. Verschillende organisaties organiseren vandaag ook activiteiten in het kader van de Dag tegen Kanker. Ontdek op deze kaart welke organisaties deelnemen.

Maak mee promotie voor de Dag tegen Kanker

Kom op tegen Kanker stelt twee afbeeldingen ter beschikking die jou in staat stellen om mee promotie te maken voor de Dag tegen Kanker: afbeelding 1 en afbeelding 2.   

 

Door Lore

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…