Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

De beste apps voor baby’s

Anja
2 min read

Als je een kindje hebt gekregen, wil je natuurlijk dolgraag dat jouw kind zich goed ontwikkelt. Je kunt de ontwikkeling van je kindje zelf in de gaten proberen te houden, maar er zijn ook diverse applicaties die je kunt downloaden om jou hierin te ondersteunen. De beste applicaties die je voor de ontwikkeling van jouw kind kunt downloaden en die beschikbaar zijn voor iPhone en Android, worden in dit artikel beschreven.

My Baby Today

My Baby Today is een Engelstalige app die je iedere dag nieuwe informatie geeft over jouw kindje op dat moment. De app kan deze informatie geven, omdat de applicatie precies weet hoe oud je kindje is en je iedere dag informatie geeft die voor de leeftijd van jouw kindje relevant is. De applicatie is niet alleen nauwkeurig, maar ook erg veelzijdig. Je krijgt informatie over de ontwikkeling van je kindje, maar ook over de veiligheid, de voeding, de beste manier om te spelen en andere zaken. Je krijgt veel tips over hoe je de ontwikkeling van jouw kindje kunt stimuleren en dit is erg handig.

Oei ik groei

Oei ik groei is niet alleen de naam van een boek, maar ook de naam van een applicatie. Een groot voordeel van de mobiele app, is het feit dat de informatie van de app beperkt is tot de kern. Het gelijknamige boek bevat veel herhaling, maar bij de compacte app is dit dus niet het geval. In de applicatie wordt kort samengevat wat de groeisprongetjes inhouden, wanneer je baby in de beruchte donkerwolken terecht komt, hoe je groeisprongetjes kunt herkennen, wat je kindje leert tijdens een nieuwe groeisprong en hoe je jouw kindje kunt ondersteunen als hij of zij in een groeisprongetje zit.

Pitter Pad

Pitter Pad is iets minder compleet dan de twee andere apps, maar wel leuk om te downloaden. Je gebruikt de applicatie om de voetmaat van je kindje op te meten, zodat je precies weet welke maat slofjes of schoenen je baby nu nodig heeft. Geen must, maar wel leuk om te downloaden.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…