Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

De leukste voornemens voor het nieuwe jaar

Bram
3 min read

Elk jaar opnieuw op 31 december maken we goede voornemens voor het nieuwe jaar. De ene wil meer aan sport doen, de ander gaat zijn best doen op school. Wij dagen jullie uit om eens verrassend uit de hoek te komen.  Hier heb je alvast enkele tips: 

A smile a day keeps the doctor away

Je hebt het al vaker gehoord, lachen is gezond.  Het geeft je een goed gevoel en verzacht pijn. Beter nog, het helpt zelfs calorieën te verbranden. Neem je voor om elke dag een glimlach op te zetten. Naast een positieve kijk op het leven zal dit ook een invloed hebben op de mensen rondom je. 

Eurodeals 

Steek elke dag 1 euro in je spaarvarken. Je merkt er niets van en het volgend jaar heb je 365 euro gespaard om aan iets leuks te spenderen. Doe een citytrip of  koop die ene tas waar je al zo lang van droomt. 

Veggie

Neem je voor om elke maand 1 maal een vegetarische maaltijd te maken. Niet alleen help je de dieren, maar ook het milieu. Bovendien is het gezond. Wees geïnspireerd om een lekker en gezond maal op tafel te toveren. Misschien ben je na 12 maanden volledig bekeerd.

Overwin je grootste angst

Bang van spinnen? Pleinvrees?  Dit jaar overwin jij je grootste angst. 

Kruip het podium op in een karaokebar of durf het aan om een spin vast te nemen.  Heb jij het meest schrik van hoogtes? Probeer eens een ladder op te kruipen.  Een kleine tip: na een paar glazen wijn durf jij zeker dat podium op. Begin met een piepklein spinnetje en de eerste trede van de ladder is misschien ook al goed voor een beginner!

Extreme make-over

Breng een bezoekje aan je kapper, schoonheidsspecialiste en neem een styliste bij de hand want dit jaar ga jij voor een extreme make-over. Roos haar, felblauwe oogschaduw en groene nagellak. Niets is teveel! Laat alle remmen los en ga er volledig over. 

Adopteer

Laat je goed hart spreken en adopteer. Een baby is misschien wat over the top, maar een huisdier adopteren is ook al een grote verantwoordelijkheid.  Er zijn tal van honden en katten die wachten op een baasje in het asiel. Je kunt ook een stapje verder gaan en bijvoorbeeld een koalabeer adopteren of een tijger!

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…