Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

De tips om jouw zomerfeest onvergetelijk te maken

Anja
2 min read

De zomer komt er weer aan, het zonnetje begint door te breken en de temperatuur stijgt. Het is hoog tijd voor een zomerfeestje. Hieronder 4 tips om jouw zomerfeest onvergetelijk te maken.

1. Back-up plan

Wordt het een tuinfeest? Een feest op een boot, in het park of op het strand? Het is handig als je ook een back-up plan achter de hand hebt. Je kunt het weer in België namelijk nooit voorspellen. Het zou zo maar eens kunnen gaan regenen. Dus als je een tuinfeest geeft, zorg dan dat je een partytent huurt, of dat je voldoende ruimte hebt om naar binnen te vluchten bij noodweer.

2. Tafelschikking

Ga je een eetfeestje geven waar mensen aan tafel moeten zitten? Bedenk dan een goede tafelschikking. Zorg dat je gasten een beetje gemixt worden, dus niet alle bekenden van elkaar bij elkaar. Je hebt vast ook mensen uitgenodigd die niet al te veel mensen kennen. Het is leuk voor de interactie om verschillende mensen bij elkaar te zetten.

3. Servies

Een irritatiepuntje voor als je een zomerfeest geeft: wanneer iedereen naar huis is, blijf jij over met al de rotzooi. Dit los je op door of glaswerk en servies te huren, of voor plastic glazen en bordjes te zorgen. Je kunt namelijk best luxe plastic glazen, bordjes en schalen kopen. Dit scheelt jou een hoop rompslomp.

4. Eettafels

Wordt het een buffet of barbecuefeest? Zet tafels klaar waar eten, hapjes en drinken op staat. Dan kunnen je gasten zichzelf bedienen, en het scheelt jou ook weer werk. Bied ze bij het binnenkomen een welkomstdrankje aan en vertel meteen dat het verder self service is.

 

Nog ideetjes nodig voor een schitterend tuinfeest?

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…