Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Derde familiedag voor mensen met PID

shana
3 min read

Boppie, de Belgische Organisatie voor Patiënten met Primaire Immuunstoornissen (PID), ijvert voor de sensibilisering van artsen en het grote publiek over het belang van een vroegtijdige diagnose van PID. Deze is niet altijd gemakkelijk te stellen, omdat er naar de combinatie van op zich ‘banale’ symptomen moet worden gekeken. Daarom verspreidt BOPPI zo veel mogelijk flyers met de 10 alarmsignalen die artsen en hun patiënten wijzen op een mogelijke aanwezigheid van PID.

 

(Bekijk de poster)

(Bekijk de poster

BOPPI is ook actief in de ondersteuning van patiënten die met een PID moeten leven en vaak een levenslange behandeling moeten ondergaan.

BOPPI is lid van de overkoepelende internationale patiëntenorganisatie IPOPI die elk jaar in april een World PI Week organiseert. Dit jaar wordt de WPIW gehouden van 22 tot 29 april.

In het kader van de WPIW organiseert BOPPI de 3° nationale familiedag voor Patiënten met Primaire Immuunstoornissen op zaterdag 25 april 2015 in het PASS, een wetenschappelijk avonturenpark in Frameries, in de omgeving van Bergen.

BOPPI nodigt alle patiënten, samen met hun familie en vrienden, uit om samen de dag door te brengen in een aangename en ontspannen omgeving en om elkaar beter te leren kennen, ervaringen en informatie uit te wisselen. In de namiddag zijn er informatieve medische workshops voor ouders, familie en volwassen patiënten. Tijdens de workshops zijn er ludieke en educatieve ateliers voorzien voor de jongere patiënten, familieleden en vrienden.

Inschrijvingen op familydayboppi@gmail.com
Inlichtingen op infoboppi@gmail.com
Website: www.boppi.org

Door shana

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…