scrollTop top

Deze 6 kenmerken vinden mannen aantrekkelijk bij vrouwen

Deze 6 kenmerken vinden mannen aantrekkelijk bij vrouwen

In tegenstelling tot wat vele vrouwen denken, kijken mannen niet alleen naar je billen en borsten. Je persoonlijkheid en je ingesteldheid zijn minstens even belangrijk.  Deze zes kenmerken vinden mannen aantrekkelijk bij vrouwen.

1. Je glimlach

Mannen kijken graag naar een vrouw die glimlacht. Volle lippen en een mooi verzorgd gebit zijn erg belangrijk. Maar wat misschien nog belangrijker is de echtheid van je glimlach. Als je vanbinnen straalt, dan zie je dat vanbuiten.

2. Je blik

Ogen staan bekend als de poorten van de ziel. Door maar even in elkaars ogen te kijken kan een vlam overslaan. Mannen houden van mooie grote ogen met lange wimpers. Ben jij niet gezegend met grote ogen? Geen nood, met make-up tips kan je jouw ogen extra accentueren.

3. Zelfvertrouwen

Een vrouw die zelfvertrouwen uitstraalt en weet wat ze wil vinden mannen gewoon onweerstaanbaar. Ze zullen dan ook extra hun best doen om je te veroveren.

4. Een mooi figuur

Mannen hechten veel aandacht aan het figuur van vrouwen. Maar in tegenstelling tot wat de meeste vrouwen denken is slanker niet altijd beter. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat mannen zich het meeste aangetrokken voelen tot vrouwen met een zandloper figuur. Hoeveel kilogram je weegt speelt dus echt geen rol!

5. Je kleiding

Je kleding verraad in grote mate je persoonlijkheid. Ben je extravagant, bescheiden of sportief? Je kleding toont je ware aard. Op die manier kunnen mannen iemand zoeken die het beste bij hen past.

6. Een zorgzaam karakter

Kan je goed met kinderen overweg? Mannen vinden vrouwen met een zorgzaam karakter enorm aantrekkelijk. Want of ze het nu willen toegeven of niet, mannen vinden kinderen krijgen even belangrijk als vrouwen. En een vrouw die zorgzaam is heeft toch een streepje voor.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  243.858.258
 • Aantal
  doden
  4.954.691
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.328.202
 • Aantal
  doden
  25.889

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!