Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Deze 7 signalen tonen dat hij je aantrekkelijk vindt

Anja
5 min read

1. Hij zal initiatief nemen

Als een man je aantrekkelijk vindt, dan zal hij je bijvoorbeeld een berichtje sturen als je net wakker bent geworden en je ’s avonds vragen hoe je dag was. Daarnaast zal hij voorstellen om samen naar de cinema te gaan, hij heeft namelijk een geweldig leuke film op het oog. Indien een man je aantrekkelijk vindt zal hij degene zijn die je hand pakt op bijvoorbeeld een feestje, zelfs als er een aantal vrienden bij zijn. Hij zal geen dag overslaan om contact met je te zoeken en hij laat je duidelijk merken dat hij je graag wil zien. Deze man zal geen loze beloftes doen of gemaakte afspraken uiteindelijk met een flauwe smoes afzeggen. Op het moment dat hij je aantrekkelijk vindt, zal er immers alles aan doen om bij je te kunnen zijn.  

2. Hij is eerlijk en open

Indien je door een man aantrekkelijk wordt gevonden, dan zal hij open en eerlijk tegen je zijn. Dus ook wanneer hij een minder goede dag heeft gehad, dan zal hij dat zonder omhalen met je delen. Bovendien zal hij je over zaken vertellen waar hij in geïnteresseerd is, maar eveneens over dingen die hij juist wat lastiger vindt. Zo kan deze man met jou over de vreemde gewoontes van vrienden of familie praten. Eigenlijk is voor hem ieder onderwerp met jou bespreekbaar. Hij heeft dan ook geen enkele behoefte om geheimzinnig te doen over bepaalde onderwerpen. Wanneer je hem wat vraagt dan weet je van tevoren dat je een open en eerlijk antwoord kunt verwachten, tegen jou zal hij namelijk nooit kunnen liegen. 

3. Hij luistert naar wat je te vertellen hebt

Een man die je aantrekkelijk vindt, is op de hoogte van bepaalde persoonlijke voorkeuren en eigenschappen van je. Zo weet hij onder andere welk boek je al meerdere keren hebt gelezen, wat de namen van je vriendinnen zijn en waar je echt dol op bent. Daarnaast zal hij, een aantal dagen later, terugkomen op een gesprek dat jullie hebben gevoerd. Deze man zal elk detail weten te onthouden, zelfs al zijn deze eigenlijk van ondergeschikt belang. Hij zal vragen stellen op het ogenblik dat je hem iets vertelt. Jouw verhaal interesseert hem namelijk en dat wil hij graag laten merken. Bovendien kun je te allen tijde bij hem terecht als je ergens mee zit. Hij zal dan altijd een luisterend oor bieden en je steunen. 

4. Hij ziet een gezamenlijke toekomst

Op het moment dat je hem vraagt wat hij dit weekend gaat doen, dan zal hij je vragen of je zin hebt om samen wat leuks te gaan ondernemen. Maar ook als hij het over komende zomer heeft, dan vraagt hij zich af of er een gezamenlijke trip in zit. Bovendein zal hij met je bespreken of het een goed idee is om in een andere plaats te gaan studeren omdat hij je ook dan nog steeds regelmatig wil blijven zien. Hij steekt het niet onder stoelen of banken dat hij een toekomst samen met jou wel ziet zitten.

5. Hij gedraagt zich anders in je bijzijn

In je bijzijn wordt deze man een tikkeltje zenuwachtig. Bovendien is hij naar jou toe wel meer geneigd om fysiek contact te zoeken, vaak door kleine aanrakingen, terwijl bij anderen dit aanzienlijk minder normaal is. Ook je vrienden en familie is het inmiddels opgevallen dat deze man zich in je nabijheid anders gedraagt dan wanneer je er niet bent. Het is meer dan duidelijk dat je een speciaal plekje in het hart van deze man hebt weten te veroveren.

6. Hij laat merken dat hij je leuk vindt

Als een man je echt aantrekkelijk vindt, zal hij je dat zeker vertellen. Maar ook zal hij je regelmatig duidelijk maken dat hij je erg leuk en interessant vindt. Complimentjes naar jou toe is zeker niet iets waar hij op bezuinigt. Verder kun je zo nu en dag rekenen op een klein cadeautje en geeft hij je het gevoel dat je de leukste dame op aarde bent. In zijn ogen is er geen ander die ook maar in je schaduw kan staan. Voor hem ben je namelijk de allerleukste, allerliefste en allermooiste.  

7. Hij doet ongewone dingen

Als je door een man aantrekkelijk wordt gevonden dan zal hij de magazines die je leuk vindt eveneens doorkijken, zelfs als hij deze helemaal niets vindt. Ook zal hij gezellig naast je op de bank komen zitten als je je lievelingsserie kijkt, waar hij diep in zijn hart een vreselijke hekel aan heeft. Samen met jou zal hij naar een feestje van jouw beste vriendin gaan, zelfs als hij daar helemaal niemand kent. Natuurlijk weet je best dat hij al deze dingen niet altijd leuk vindt, maar dit graag voor je over heeft. Voor jou doet hij deze dingen zelfs graag en geniet hij er soms zelfs een beetje van, zeker als hij merkt hoe erg je hem waardeert. 

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…