Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Deze combinatie van beroepen hebben het meeste kans op een succesvolle relatie

Anja
2 min read

Je bent niet de enige die bij aanvang van een relatie dacht de partner van je leven te hebben gevonden. Niemand kon tippen aan wat jullie samen hadden. Niet op dat moment, niet in de toekomst. Maar je kwam bedrogen uit. Jaren later bleken jullie verwikkeld in een vechtscheiding met enkel verliezers. Leken jullie ooit voor elkaar gemaakt, nu werd het tegendeel bewezen. Het licht in de ogen gunden jullie elkaar niet meer.

Beroepencheck als matchmaker

Een handleiding voor een succesvolle relatie bestaat niet. Jammer, want wat zou er veel leed bespaard blijven. Toch kan er wel degelijk rekening gehouden met een aantal factoren die een relatie gunstig beïnvloeden. Zo is het elkaar direct grondig leren kennen van onschatbare waarde: elkaars sterke en zwakke punten ontdekken, weten wat de levensverwachtingen zijn, welke ambities worden nagestreefd. Opleiding en beroep blijken een belangrijke graadmeter. Wist je dat bepaalde beroepencombinaties de kans op een succesvolle relatie aanzienlijk vergroten?

Meubelmakers en interieurverzorgers vormen een creatieve match. Zij vullen en voelen elkaar aan, terwijl ieders eigen terrein is afgebakend. Eenzelfde dynamiek doet zich voor in de combinatie pedagoog-docent: theorie gekoppeld aan praktijk, de een voedt de ander. Mensen met een vrij beroep, tekstschrijvers, webbouwers, ontwerpers, gaan goed samen met artsen. En luchtvaartpersoneel vindt de ideale partner in de persoon met een vaste, regelmatige baan in de dienstverlenende sector. De beroepencheck als matchmaker.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…