Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Deze dingen durft je vriend je niet te vertellen

Anja
2 min read

Mensen denken vaak dat vrouwen de mysterieuze wezens zijn die niet precies zeggen wat ze willen. Van mannen wordt altijd maar verwacht dat zij precies zeggen wat er in hun opkomt. Er zijn toch een paar dingen die je vriend je niet durft te vertellen en liever voor zich houdt. Wij hebben er een paar voor jullie op een rijtje gezet.

Hij houdt van je

Hoewel de woorden hem soms tekort schieten, wil hij niets liever dan dat jij zeker bent van zijn liefde voor jou. Hij houdt namelijk echt van je, ook al zal hij dat eerder laten zien met gebaren dan met woorden.

Dat hij graag aandacht krijgt van andere vrouwen

Hij vindt het geweldig te weten dat hij nog goed in de markt ligt bij andere vrouwen. Hij houdt ervan dat andere vrouwen hem opmerken, hoewel hij zit niet snel zal zeggen, zeker niet tegen jou.

Het uiten van gevoelens

Hij wil kunnen huilen zonder bang te zijn dat je hiervan misbruik maakt om hem te manipuleren of hem te storen. Voor een man is het vaak moeilijk om zijn gevoelens te uiten – niet zozeer om de tranen zelf, maar wel om als zwak beschouwd te worden.

Ze houden van knuffelen

Hoewel ze het alfamannetje uithangen, vinden mannen het net zo fijn om geaaid te worden en met zachtheid te worden behandeld. Je hand op zijn arm laten rusten, zijn wang strelen, noem maar op. Teder zijn is de boodschap.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…