Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Deze dingen vinden mannen mooi aan een vrouw

Anja
2 min read

Kijken mannen nu als eerste naar je ogen, borsten of naar je billen? Wat vinden mannen mooi aan een vrouw? Wij hebben 5 dingen voor jullie op een rijtje gezet.

Smalle taille en grote heupen

Mannen vinden een smalle taille en grote heupen mooi bij een vrouw. Zoals een zandloperfiguur. Bepaalde rondingen beïnvloeden het hormonale systeem van de man. Het hart werkt vervlogens harder en de “lust” van de man wordt geprikkeld.

Een hoge stem

Hoe hoger je stem, hoe jeugdiger je overkomt. Hiernaast representeert dit ook een smaller lichaam, wat mannen mooi vinden.

Lang en glanzend haar

Dit laat zien dat je vruchtbaar en gezond bent. Mannen vinden lang en glanzend haar daarom prachtig om te zien.

De lach

Grappig genoeg blijkt uit onderzoek dat vrouwen zich juist aangetrokken voelen tot mannen met een beetje een mokkende uitstraling. Bij mannen is het natuurlijk precies het tegenovergestelde; vrouwen die glimlachen vinden ze het meest aantrekkelijk.

Minder make-up

In de wetenschap maakt het niet uit of je net die perfecte MAC lipstick hebt gevonden. Mannen vinden een natuurlijke look nog steeds het mooist aan vrouwen.

Rood

Dit is iets wat niet alleen dieren, maar ook mensen aantrekt. De kleur rood roept iets sensueels op waar mannen (en chimpansees) niet omheen kunnen.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…