Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Deze irritante dingen willen mensen met weinig sekservaring nooit meer horen

Camille
2 min read

Sommige mensen hebben gewoon niet zo veel ervaring met seks. Niet iedereen is er vroeg bij en heeft zijn eerste keer op zijn vijftiende al lang en breed achter de rug. En niet iedereen heeft de behoefte om een hele rits minnaars af te werken voordat hij of zij de ware vindt. En dan zijn er nog de mensen die geen behoefte hebben aan het uitproberen van allerlei standjes en seks te hebben op gekke plaatsen.

Extreme seks

Wat je niet wilt horen als je zo iemand bent met weinig ervaring zijn verhalen over extreme seks. SM, rare standjes, seks in de lift of op een andere plaats waar het vrijende stel ieder moment kan worden betrapt, het hoeft voor jou allemaal niet zo nodig. Als anderen daar plezier aan beleven prima, maar je hoeft het allemaal niet te horen. Ze mogen hun gang gaan, als jij er maar geen last van hebt.

Ervaringen van vriendinnen

Ook zo irritant: vriendinnen die opscheppen over hun ervaringen. Met wie ze allemaal wel niet gezoend en gevreeën hebben. Jij loopt ernstig achter want jij bent met je jeugdliefde getrouwd en hebt nooit met een andere man dan hem in bed gelegen. Het wordt hoog tijd dat je eens los gaat. Wanneer jullie eens naar een parenclub gaan of gaan swingen met een ander stel. Nou, als het aan jou ligt nooit, want je hebt daar helemaal geen behoefte aan. Jij bent gewoon gelukkig met het liefdesleven wat je op dit moment hebt. En het zou best fijn zijn als de mensen in je omgeving dat gewoon accepteren zonder je te pushen voor dingen waar je absoluut geen behoefte aan hebt.

Lees ook:

 

Door Camille

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…