scrollTop top

4 X seksblunders die niemand wil meemaken

4 X seksblunders die niemand wil meemaken

Seks is over het algemeen één van de lekkerste dingen die het leven ons te bieden heeft. Af en toe kan het voorkomen dat een blunder de vrijpartij verpest. Wij hebben voor jullie een lijst gemaakt met seks blunders die niemand wil meemaken.

1. Verkeerde naam

Je hebt geen vaste relatie, jouw seksleven bestaat voornamelijk uit onenightstands. Doordat je zoveel verschillende bedpartners hebt kan het nog wel eens voorkomen dat je namen door elkaar haalt. Gênant!

2. Ongewassen

Je bent tijdens het uitgaan een leuke jongen tegengekomen, die vervolgens bij je blijft slapen. Je had hier vooraf geen rekening mee gehouden en je vagina ruikt nogal. Nu maar hopen dat hij veel gedronken heeft, en de vieze geur dus niet opvalt.

3. Ongesteld

Je probeert het zo goed mogelijk bij te houden, het moment dat je ongesteld wordt. Soms ga je hier echter mee de fout in. Niks zo gênant als een onverwachte rode verrassing.

4. Slapen

Soms heb je zin in seks maar ben je gewoon veel te moe! Terwijl je oraal bevredigt wordt kan je het gewoon niet helpen: je valt in slaap. En hij maar denken dat hij goed werk verricht.

Lees ook:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  242.993.977
 • Aantal
  doden
  4.940.447
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.312.360
 • Aantal
  doden
  25.846

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!