Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

4 X seksblunders die niemand wil meemaken

Anja
2 min read

Seks is over het algemeen één van de lekkerste dingen die het leven ons te bieden heeft. Af en toe kan het voorkomen dat een blunder de vrijpartij verpest. Wij hebben voor jullie een lijst gemaakt met seks blunders die niemand wil meemaken.

1. Verkeerde naam

Je hebt geen vaste relatie, jouw seksleven bestaat voornamelijk uit onenightstands. Doordat je zoveel verschillende bedpartners hebt kan het nog wel eens voorkomen dat je namen door elkaar haalt. Gênant!

2. Ongewassen

Je bent tijdens het uitgaan een leuke jongen tegengekomen, die vervolgens bij je blijft slapen. Je had hier vooraf geen rekening mee gehouden en je vagina ruikt nogal. Nu maar hopen dat hij veel gedronken heeft, en de vieze geur dus niet opvalt.

3. Ongesteld

Je probeert het zo goed mogelijk bij te houden, het moment dat je ongesteld wordt. Soms ga je hier echter mee de fout in. Niks zo gênant als een onverwachte rode verrassing.

4. Slapen

Soms heb je zin in seks maar ben je gewoon veel te moe! Terwijl je oraal bevredigt wordt kan je het gewoon niet helpen: je valt in slaap. En hij maar denken dat hij goed werk verricht.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…