Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Deze vragen krijgen vrouwen liever niet als ze online daten

Anja
2 min read

Denk je als vrouw eindelijk een leuke jongen online te hebben ontmoet, komt hij met van die rotvragen! Dus mannen, hierbij wat tips om de dames niet gelijk weg te jagen.

Wat mag je een vrouw echt niet vragen

We gaan er van uit dat ze al een foto van zichzelf op haar profiel heeft geplaatst. Haar leeftijd zal ook al wel zijn ingevuld. Als er één ding is waar vrouwen onzeker over zijn is het hun gewicht. Schat die maar in aan de hand van de foto, hier mag je echt niet naar vragen.

  • Vraag ook niet gelijk naar haar favoriete standjes in bed. Een one night stand zoek je maar op café.
  • Heb je leuke vriendinnen of leuke zussen? Als je niet in háár geïnteresseerd bent, zoek dan maar tussen de honderden andere profielen.
  • Hoeveel relaties heb je al gehad? Ze kan er wel 20 hebben gehad, wat doet dat er toe?  Haar verleden heeft niks met het heden te maken. En daarbij, wil je het echt over haar exen hebben? Als ze nog verse wonden heeft loop je kans dat het het komende uur alleen maar daar over gaat en daar zat je nou net niet op te wachten.

Ga jezelf te raden

Waar je het dan wel over kunt hebben? Kijk naar jezelf. Bedenk voordat je een vraag stelt of jij het zelf leuk zou vinden als je die vraag zou krijgen. Wees jezelf maar blijf respectvol.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…