Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Deze vrouwelijke gewoontes vinden mannen stiekem héél aantrekkelijk

Anja
2 min read

Heb je kritiek op zijn uiterlijk? Zeur je wel eens dat hij zijn spullen moet opruimen? Dat zijn vrouwelijke eigenschappen waarvan je denkt dat je partner ze verschrikkelijk irritant vindt. Schijn bedriegt. Wij hebben 5 vrouwelijke gewoontes op een rijtje gezet die mannen stiekem héél erg aantrekkelijk vinden.

1. Keukenprinses

Ook al is het niet spectaculair en kan je eigenlijk helemaal niet koken. Een man vindt het stiekem geweldig als zijn vrouw voor hem kookt. Dat het de zoveelste pasta van de week is, maakt hem helemaal niks uit. Je weet wat ze zeggen: “De liefde van de man gaat door de maag”.

2. Shop-a-holic

Winkelen tot je erbij neervalt. Waarschijnlijk denk je dat hij dit verschrikkelijk vervelend vindt. Het tegendeel is waar. Bekijk de grijns op zijn gezicht maar eens als je een mooi nieuw jurkje op de kop hebt getikt.

3. Bemoeien

“Schat, vergeet je de verjaardag van je moeder niet?” “Liefje, je weet dat je morgen vroeg op moet?” Dat lijkt allemaal heel irritant, maar wie droomt er nu niet van een ‘personal assistant’?

4. Verzorgster

Mannen zijn kleine kindjes als ze ziek zijn. Dat is algemeen bekend. Hij probeert stoer te blijven maar hij vindt het stiekem helemaal geweldig om door jou verzorgd te worden.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…