Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Deze zaken vinden mannen absoluut NIET sexy

Anja
4 min read

Er wordt vaak gezegd dat vrouwen van Venus en mannen van Mars afkomstig zijn. Uiteraard valt daar wel wat voor te zeggen, want een man denkt nu eenmaal totaal anders over bepaalde dingen dan een vrouw. In bepaalde gevallen doet een vrouw echter dingen die een man absoluut niet weet te waarderen. Als je te weten wilt komen wat deze dingen zijn, dan moet je even verder lezen.

Erg veel parfum

Voor een man kan de geur van zweet of een ander lichaamsgeurtje wellicht een afknapper zijn, maar erg veel parfum gebruiken, zal je speurtocht naar je droomprins zeker niet ten goede komen. Het zal immers meestal niet de bedoeling zijn dat iedereen binnen een straal van een aantal meters je kan ruiken. Een vleugje parfum vindt een man in de regel wel erg aantrekkelijk, maar op het ogenblik dat je te enthousiast bezig bent geweest tijdens het opbrengen van je parfum, dan zal dit juist een averechts effect hebben. 

Duckfaces op social media

Op diverse social media zie je voortdurend zogenaamde duckfaces de revue passeren. Dit zou dan ook de schijn kunnen wekken dat iedereen deze weet te waarderen. Niets is echter minder waar. Een gekke selfie maken met vriendinnen kan dan wel leuk zijn, maar als je een man wilt verleiden, kun je het resultaat beter niet op social media delen. De meeste mannen knappen immers behoorlijk af als ze een vrouw zien met een raar verwrongen tuitmondje.

Oncomfortabele schoenen

Schoenen die niet comfortabel zitten, zorgen er doorgaans voor dat je je niet prettig voelt. Het dragen van torenhoge hakken, waar je dus eigenlijk niet op kunt lopen, maken je dus niet blij. Maar ook de meeste mannen worden er niet enthousiast als e je ermee zien stuntelen. Een man houdt er juist van als een vrouw ontspannen en zichzelf is. Bij voorkeur laat je je killer heels dan ook beter thuis als je balans niet je meest sterke kant is. 

Te veel alcohol drinken

Op het moment dat je alcohol gedronken hebt, ben je dikwijls net een beetje losser en dat kan voor jezelf soms wel prettig zijn. Je durft dan bijvoorbeeld net een beetje meer en het is wellicht wat minder spannend om op een man af te stappen. Desondanks wordt het doorgaans niet aangeraden om alcohol te drinken als je een man wilt verleiden, want het risico bestaat dat je met een slok te veel op dingen gaat zeggen waar je later spijt van zult krijgen. Bovendien hoef je helemaal geen alcohol te drinken om indruk op een man te maken. Hij zal je namelijk niet leuker gaan vinden vanwege de drankjes die je drinkt. Door (te veel) alcohol te drinken kan een man zelfs een totaal verkeerde indruk van je krijgen.

Onnodige boos zijn

Voor een man is er niets zo vervelend dan dat je chagrijnig bent. Hij zal het nog minder weten te waarderen als je helemaal geen reden hebt om boos te zijn. Je op een man afreageren omdat je ongesteld bent, is dan ook zeker geen geldig excuus. Een man zal een vrouw die veel en vaak lacht over het algemeen veel leuker en aantrekkelijker vinden.  

Je dommer voordoen

Een man houdt er niet van als een vrouw denkt dat ze altijd alles beter weet. Daar staat echter tegenover dat hij ook afknapt op een vrouw die zich dommer voor dan ze in werkelijkheid is. Op het moment dat je op zoek bent naar een one night stand, dan vindt een man het soms wel opwindend als je je wat dommer voordoet. In een lange relatie doe je er echter veel verstandiger aan om altijd gewoon jezelf te zijn. Voor een man is een serieus gesprek op zijn tijd immers erg belangrijk als ze enige tijd in een relatie zitten. Voor de meeste mannen geldt dat ze niet alleen gaan voor de beauty van een vrouw, maar ook voor haar brains.

Klaagzangen

Ieder mens heeft van tijd tot tijd een moment waarop hij, of zij, lekker wil klagen. Dat is heel normaal en dus absoluut niet erg. Je dient alleen te proberen om niet te vaak of te veel te klagen. Klachten over je lichaam weten de meeste mannen al evenmin te waarderen, want in de regel zijn dergelijke opmerkingen enkel bedoelt om complimentjes te scoren. Bovendien zijn dit soort opmerkingen helemaal nergens voor nodig omdat je lief je leuk vindt zoals je bent. Daar is hij immers verliefd op geworden en wil hij niet veranderen.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…