Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dingen die je moet gedaan hebben voordat je kinderen krijgt

Bram
3 min read

Wil je binnenkort een kindje krijgen? Probeer eerst deze dingen te doen voor je aan kinderen begint, je zal ons dankbaar zijn!

Een verre reis maken

Droomde je al lang van een trip naar het wilde westen of het exotische oosten? Dan is het nu de ultieme moment om je droom waar te maken! Met een kind is het veel moeilijker om een avontuurlijke reis te plannen, je moet met veel meer rekening houden en sommige bestemmingen zijn gewoon te gevaarlijk. Wil je geen spijt hebben achteraf, boek dan nu je droomreis!

Je studies afmaken

Het is zeker en vast mogelijk om aan een nieuwe studie te beginnen als jonge ouder. Toch is het makkelijker om je diploma te behalen voor dat je aan kinderen begint. Waarom? Heb je al eens proberen studeren met een huilerige baby in de kamer? Zet daarom alles op alles, je leven zal een stuk gemakkelijker zijn.

Bungeejumpen of parachutespringen

Altijd al eens een extreme sport willen uitproberen? Of het je nu uit een vliegtuig wil springen, een berg wil beklimmen of eens wil diepzeeduiken, doe het nu! Als je een kind krijgt zal je de risico’s plots veel hoger inschatten en komt het er misschien niet meer van.

Spontaan een feestje geven

Als je zelf kinderen hebt die vroeg gaan slapen kan je geen luidruchtig feestjes meer geven. Doe het dus nu het nog kan.

Lekker luilekkeren

Gezellig een dagje niets doen? Je hoeft je er niet schuldig over te voelen, deze dagen zullen in de toekomst voor een lange periode niet meer bestaan.

Jezelf een cadeautje geven

Wanneer je kinderen krijgt komen je prioriteiten anders te liggen. Wil je jezelf een weekendje wellness cadeau doen dan is het nu de juiste moment.

Een serieus stapje in de wereld zetten

Eens helemaal uit de bol gaan tot diep in de nacht en de volgende dag tot twee uur ‘s middags blijven liggen? Die tijden zijn helemaal voorbij als je kinderen hebt.

Een fotoshoot van jezelf

De naakte fotoshoot die je altijd wilde komt nu wel heel dichtbij. Probeer jezelf op foto te laten vastleggen voor je kinderen hebt. Natuurlijk kan je tijdens en na je bevalling ook mooie foto’s maken. Maar waarom zou je niet genieten van je pre-baby lichaam?

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…