Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dit is de allerleukste manier om gewicht te verliezen

Bram
2 min read

1000 calorieën verbranden zonder te zwoegen in een fitnesszaal? Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Lees hier hoe het kan met deze 10 verrassend leuke dansstijlen!

1.Buikdans

Dat buikansen alleen voor jong magere dames zou zijn is een grote leugen. Buikdans is niet alleen een manier om je vrouwelijkheid te ontdekken, het is een intensieve workout. Tijdens buikdans oefen je vooral op isolatietechnieken, je probeert spieren los van elkaar te bewegen. Klinkt dat een beetje intimiderend? Geen nood, buikdanslessen voor beginners richten zich op alle vrouwen. Oud, jong, slank of maatje meer, tijdens buikdans maakt het allemaal niet uit! Tijdens buikdans leer je om je goed te voelen in je vel.

2.Salsa

Salsa is een sensuele dansvorm met snelle bewegingen en stijlvolle poses. Tijdens salsa lessen kan het tempo erg hoog oplopen waardoor je enorm veel calorieën verbrandt. Je versterkt je bovenlichaam, benen en billen met de verschillende salsa moves. Extra bonus: als je salsa doet met je partner zal je relatie alleen maar sterker worden.

3.Zumba

Zumba is al een hele tijd populair bij vrouwen die willen afvallen. Het is een laagdrempelige manier om kennis te maken met dans als workout. Tijdens Zumba leer je verschillende dansstijlen op een speelse manier kennen. Je zal salsa, ballroom en hiphoptechnieken op een speelse manier leren. Tijdens Zumba staat plezier en beweging centraal. Het is dan ook een erg leuke manier om op een korte tijd veel calorieën te verbranden.

4.Burlesque

Burlesque fitness wordt waanzinnig populair. Het is een verleidelijke combinatie van striptease en fitness in één. Net zoals bij buikdans is burlesque goed voor elke lichaamstype. Jong, oud, mager of een maatje meer… bij burlesque is zelfvertrouwen en sensualiteit de sleutel tot succes. Tijdens burlesque leer je je lichaam te accepteren en je goed te voelen in je vel. Een burlesque workout is erg intensief en daarom ideaal voor vrouwen die gewicht willen verliezen.

5.Hiphop

Tijdens je hiphop lessen leer je jazzelementen met moderne dans te combineren. Er zijn verschillende soorten hiphop, en ook breakdance hoort bij deze stijl. Tijdens hiphop bouw je spiercontrole op en verbrand je enorm veel calorieën. 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…