Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dit briljante anti-puisttrucje gaat je leven veranderen!

Anja
2 min read

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt: je hebt morgen een belangrijke presentatie, een date of een leuk feest en ineens krijg je een grote puist op je voorhoofd. Wat te doen? Wij hebben de oplossing voor jou! Of het nu om een wit puntje gaat of een puistje die je al hebt opengekrabd, het trucje werkt altijd. Het enige wat je nodig hebt om de truc toe te passen, is een blarenpleister! 

Gebruik een blarenpleister

In Amerika worden pleisters verkocht die speciaal ontwikkeld zijn om puisten te laten verdwijnen. In de pleisters zit een stofje die wondvocht, pus en bacteriën absorbeert en dit stofje zit toevallig ook in blarenpleisters. Kortom: je kunt een blarenpleister gebruiken voor je blaren, maar ook zeker voor je vervelende puist!

Hoe gebruik je de blarenpleister voor je puist?

Zo gebruik je de truc met de blarenpleister:

1. Knip de blarenpleister op maat. De pleister moet net iets groter zijn dan de puist, zodat je de pleister er helemaal overheen kunt plakken.  

2. Maak je puistje goed schoon en plak de pleister erop voor je gaat slapen. Zorg ervoor dat de puist goed bedekt wordt en er geen zuurstof meer bij kan.

3. Haal de pleister de volgende ochtend van je puistje af en je hebt geen pukkel meer!

puistje? doe er een blarenpleister op

Wat doet de blarenpleister nu precies?

Er komt geen korstje op de plek waar de pukkel zat en je kunt precies zien wat de pleister geabsorbeerd heeft. Daarnaast kun je er niet aan zitten door de pleister en komt er geen vuil in het wondje, waardoor de huid nog beter geneest. Ideaal! Geen puistje tijdens die belangrijke presentatie, die date met die leuke jongen of dat leuke feest waar je je al maanden op verheugd hebt, maar een ‘flawless’ huid zonder enige onregelmatigheden.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…