Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dit is waarom we gelukkig worden als het herfst is

Bram
3 min read

Het wordt kouder en de bladeren vallen van de bomen. Je hebt afscheid genomen van je zomerjurkjes en je kan weer lekker onder een dekentje in de zetel liggen. Word jij ook zo gelukkig van de herfst? Je bent niet de enige!

1.De herfstkleuren

De herfst is officieel de mooiste tijd van het jaar. Al die mooie herfstkleuren om ons heen. Gele, oranje en rode bladeren die een ritselend geluid maken als je erdoor wandelt. Die koele lucht buiten en die zachte mist ’s morgens. Wat kan de herfst toch mooi zijn!

2.Je kan lekker lui zijn

De zomer is gepasseerd en je hoeft je dus niet langer schuldig te voelen als je een dagje helemaal niets wil doen. Eens lekker in je pyjama onder een dekentje naar Netflix kijken met een grote berg popcorn is helemaal niets om je over te schamen. Je kan eens lekker lui zijn, daar heb je in de herfst echt recht op.

3.Het is de tijd van alle goede shows op tv

Na de zomer beginnen eindelijk al je leuke series opnieuw. Na die cliffhanger van het vorige seizoen kunnen we echt al niet meer wachten.

4.Je kan lekkere dingen eten

Lekkere chocoladeletters, mandarijntjes en speculaas zijn onmisbaar in de herfst. En die heerlijke stamppot waar je lekker warm van wordt mag ook niet ontbreken.

5.Je hebt een goed excuus om te gaan shoppen

Het wordt kouder en dat is echt het ultieme excuus om te gaan shoppen. Laat je maar volledig gaan, je hebt een leuke jas, sjaal en laarzen nodig om de winter te overleven. Er is een nieuwe collectie, laat je maar volledig gaan!

6.Warme chocolademelk mét slagroom

Je wordt nu niet meer raar aangekeken als je warme chocolademelk met slagroom bestelt. De herfst is echt hét seizoen van de lekkere drankjes en dessertjes.

7.Je zweet niet meer

Je hoeft je geen zorgen te maken over hoe je make-up zal smelten in de hitte. Je haar blijft mooi in model en je kan langer genieten van je make-up. Ook die vervelende zweetvlekken op je kledij behoren tot het verleden, eindelijk!

8.Het is bijna Halloween

Bestaat er nog een leuker feest dan Halloween? Je kan je eens lekker uitleven met je make-up en jezelf transformeren in een ware zombie. Tijdens dit feest hoef je er helemaal niet mooi uit te zien, wat een verademing.

9.Voorbereidingen voor kerstmis

Die kerstlichtjes die tevoorschijn komen geven ons altijd een warm gevoel. En die heerlijke nostalgie wordt nog eens verder aangewakkerd door al die kerstliedjes op de radio. Geef maar toe, je hebt er zin in.

10.Pumpkin Spice Latte bij starbucks

Raad eens wat je binnenkort weer zal kunnen bestellen bij Starbucks? Een Pumkin Spice Latte natuurlijk! Daar heb je weer een heel jaar op gewacht!

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…